Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μέσι: «Ζηλεύω τον Μαραντόνα…»

Μέσι: «Ζηλεύω τον Μαραντόνα…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/5/2014 01:32
Την επιθυμία του να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος δεν δίστασε να πει πως ζηλεύει τον Μαραντόνα αλλά και τους Πελέ, Μπεκενμπάουερ για τις επιτυχίες τους στο διεθνές επίπεδο.

Μπορεί να έχει κατακτήσει τα πάντα με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει καταφέρει να γευτεί τη χαρά της επιτυχίας με την Εθνική Αργεντινής, ελπίζοντας να τα καταφέρει στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Μάλιστα ο ίδιος τόνισε πως ζηλεύει τους Μαραντόνα, Πελέ και Μπεκενμπάουερ για τις επιτυχίες τους στο διεθνές επίπεδο:

«Τους ζήλευα. Ένιωθα υγιή ζήλεια και θα ήθελα να ήμουν στη θέση τους. Όσες φορές και να τους ρωτήσεις, δεν μπορούν να σου περιγράψουν με ακρίβεια πως νιώθεις όταν νικάς το Παγκόσμιο Κύπελλο» απάντησε σε ερώτηση του ESPN για το πώς ένιωσε βλέποντας τους τρεις άσους να σηκώνουν το τρόπαιο του Μουντιάλ.

Για τη φιλοδοξία του με την Αργεντινή:

«Θέλω να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής! Όχι όμως για να αλλάξω τις γνώμες των άλλων για το πρόσωπο μου, αλλά για να πετύχω τον στόχο μου με την Εθνική και να προσθέσω το Μουντιάλ στη λίστα με τους τίτλους μου».

Έχω μεγαλώσει αρκετά σε σχέση με τα τουρνουά του 2006 και του 2010. Αρκετά πράγματα έχουν συμβεί σε μένα, καλά και κακά που με βοήθησαν να ωριμάσω σαν άνθρωπος και επαγγελματίας
».

Για το αν θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή:

«Υπάρχουν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες όπως οι Νειμάρ, Ινιέστα, Τσάβι, Ρονάλντο, Ριμπερί, Ρόμπεν… Μπορώ να πω αρκετά ονόματα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να παίζω. Το απολαμβάνω από όταν ήμουν μικρό παιδί και προσπαθώ να κάνω τον ίδιο όσο βρίσκομαι στο χορτάρι. Είμαι κριτής του εαυτού μου. Πάντα θέλω να γίνομαι καλύτερος, και να πετυχαίνω περισσότερα» δήλωσε ο Μέσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.