Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και παίκτες η Βέροια!

Ανακοίνωσε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και παίκτες η Βέροια!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2014 19:51
Ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας, η οποία παράλληλα ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιοκίν Εσπάρθα και Χαβιέρ Τόρες αλλά και τη πρόσληψη του Κίκε Ερνάντεθ για το πόστο τεχνικού διευθυντή.

Καρέ ανακοινώσεων για τη Βέροια, με τη «βασίλισσα του Βορρά» να ανακοινώνει την πρόσληψη του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο ως προπονητή, του Κίκε Ερνάντεθ σαν τεχνικού διευθυντή, αλλά και δύο μεταγραφές.

Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκονταν τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Οβιέδο, ομάδα τρίτης ενώ τη περίοδο 2000-01 είχε βρεθεί στον πάγκο της Λεβάντε.

Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί σε Νοβέλδα (1999), Ταραγόνα (2002/03), Έρκουλες (2003/04), Αλικάντε (2007-2009), Πονφεραντίνα (2009-2011) και Αλαβές (2011/12).

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Jose Carlos Granero", αναφέρει η ανακοίνωση για το νέο προπονητή.

Όσον αφορά τον Κίκε Ερνάντεθ, ο 55χρονος Ισπανός επιστρέφει στην Ελλάδα, όπου έχει καθίσει στο παρελθόν στους πάγκους των Άρη και Λεβαδειακού, ενώ να σημειωθεί πως προορίζονταν για αντικαταστάτη του Ράτκο Ντόστανιτς, ωστόσο τελικώς θα αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Quique Hernandez ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μας".

Στη Βέροια Εσπάρθα και Τόρες

Ανακοίνωσε προπονητή, τεχνικό διευθυντή και παίκτες η Βέροια!
Παράλληλα, η Βέροια ανακοίνωσε την απόκτηση των Γιοκίν Εσπάρθα και Χαβιέρ Τόρες για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο πρώτος είναι 25χρονος μεσοεπιθετικός που στο δεύτερο μισό της σεζόν 2012/13 έπαιξε στον Παναθηναϊκό, ενώ πέρσι πέρασε από τη Θαμόρα.

Από την άλλη, ο Χαβιέρ Τόρες είναι 27χρονος γκολκίπερ που τη περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην Ατλέτικο Βαλεαρίδων, ομάδα 3ης κατηγορίας στην Ισπανία.

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή Jokin Arcaya Esparza για 2 χρόνια".

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου τερματοφύλακα Xavier Ginard Torres για 2 χρόνια".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.