Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έριξε τεσσάρα στη Νορβηγία η Γαλλία (video)

Έριξε τεσσάρα στη Νορβηγία η Γαλλία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/5/2014 00:37
Θετικότατο ήταν το πρώτο φιλικό τεστ της Γαλλίας η οποία κέρδισε με 4-0 τη Νορβηγία, με τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο όμορφα γκολ.

Επίδειξη δύναμης έκανε στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας για το Μουντιάλ η Γαλλία, η οποία διέλυσε με 4-0 τη Νορβηγία, με τον Ντιντιέ Ντεσάμπ να χρησιμοποιεί αρκετούς παίκτες που αναμένεται να βρίσκονται στη βασική ενδεκάδα των «τρικολόρ» στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού ο οποίος πέτυχε δύο όμορφα γκολ, αρχικά στο 51’ με τρομερό βολέ και στο 69’ με κεφαλιά. Το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 15’ ο Πογκμπά, ενώ στο 67’ ο Ρεμί έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.

Επόμενα τεστ για τη Γαλλία απέναντι στη Παραγουάη (1/6) και Τζαμάικα (8/6).

ΓΑΛΛΙΑ: Ρουφιέ, Ντεμπουσί, Κοσιελνί, Σακό, Εβρά (46' Ντιν), Καμπάγ (80' Καμπελά), Πογκμπά (46' Μουσά Σισοκό), Ματουιντί, Βαλμπουενά (70' Γκρενιέ), Γκριεζμάν (65' Ρεμί), Ζιρού.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Νίλαντ, Λίνες (91' ), Χάνγκελαντ, Νόρντβεϊτ, Χέγκλι, Τετέι (72' Κόνραντσεν), Γένσεν (57' Μπράατεν), Γιόχανσεν, Ντέλι (77' Σάμουελσεν), Κινγκ (63' Νίλσεν), Ελιουνουσί (72' Βάλον Μπερίσα).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.