Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποκετίνο πενταετίας στην Τότεναμ!

Ποκετίνο πενταετίας στην Τότεναμ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2014 20:30
Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο είναι και επίσημα τεχνικός της Τότεναμ, με τον Αργεντινό τεχνικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα «σπιρούνια»!

Μια ημέρα μετά την είδηση ότι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο βρίσκεται μια «ανάσα» από το να υπογράψει στην Τότεναμ, ο Αργεντινός τεχνικός υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον λονδρέζικο σύλλογο, αφήνοντας παράλληλα κενό τον πάγκο της Σαουθάμπτον.

Ο 42χρονος τεχνικός άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στην 18μηνη δουλειά στο «τιμόνι» της Σαουθάμπτον, την οποία οδήγησε στην 8η θέση την Πρέμιερ Λιγκ τη φετινή σεζόν.

Ποκετίνο πενταετίας στην Τότεναμ!
Ο Αργεντινός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2009 αναλαμβάνοντας την Εσπανιόλ με την οποία είχε συνδέσει το όνομά του ως ποδοσφαιριστής, για να αποχωρήσει το 2012 και να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Άντκινς τον Ιανουάριο του 2013 στη Σαουθάμπτον.

«Η Τότεναμ είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία και πρεστίζ. Είναι τιμή μου που μου δίνεται αυτήν η ευκαιρία να γίνω πρώτος του προπονητής. Ανυπομονώ να δουλέψω με την ομάδα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ποκετίνο ο οποίος προτιμήθηκε αντί του Φρανκ Ντε Μπουρ από τη διοίκηση του συλλόγου.

Όσον αφορά το νέο τεχνικό της Σαουθάμπτον τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του πρώην τεχνικού της Βασιλείας, Μουράτ Γιακίν, του πρώην προπονητή της Κάρντιφ, Μάλκι Μακάι αλλά και του Μίκαελ Λάουντρουπ που αποχώρησε από τη Σουόνσι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.