Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Στο... ρελαντί ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Στο... ρελαντί ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2013 20:15
Χωρίς να… ζοριστεί, ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Βέροιας με 2-0 στην Τούμπα και πλέον περιμένει «στραβοπάτημα» του Αστέρας Τρίπολης απέναντι στη Ξάνθη, ώστε να μείνει χωρίς «συγκάτοικο» στη δεύτερη θέση.

Σκόρερ για τον «δικέφαλο του Βορρά» οι Σαλπιγγίδης (34’) και Αθανασιάδης (85’), με τους γηπεδούχους να μην… φορτσάρουν, ωστόσο δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στην αντίπαλο τους.

Από την άλλη, η Βέροια γνώρισε μεν την ήττα, όμως παρόλα αυτά παραμένει ακόμα σε μικρή απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού.

Το ματς


Με επιθετικό σχήμα παρατάχθηκε η Βέροια η οποία προτίμησε να μην κλειστεί πίσω, κάτι που όμως το εκμεταλλεύτηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος βρήκε αρκετούς κενούς χώρους και κατάφερε να απειλήσει στα πρώτα λεπτά με τον Λόρενς να απειλεί δύο φορές με σουτ προς την εστία, ενώ στο 15’ ο Ολίσε έπιασε από κοντά την κεφαλιά, με τον Λόπεθ να αποκρούει εντυπωσιακά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά και η Βέροια κατάφερε να απειλήσει στο 27’ με αντεπίθεση, ωστόσο ο Μοκάκε δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι παρόλα αυτά, συνέχισαν να έχουν την κατοχή και τελικώς στο 34’ βρήκαν τη λύση, με τον Σαλπιγγίδη να εκβιάζει το γκολ με κεφαλιά, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λόπεθ προσπάθησε να απομακρύνει, ωστόσο έστειλε τη μπάλα στον Μοκάκε και αυτή κατέληξε στα δίχτυα της Βέροιας για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, καθώς ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά, ενώ από την άλλη η Βέροια δυσκολευόταν να απειλήσει. Ωστόσο ο Δώνης μετά το πέρας της μιας ώρας, αντέδρασε ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Αθανασιάδη και Φωτάκη αντί των Σαλπιγγίδη και Λάζαρ, και οι γηπεδούχοι «ξύπνησα», καθώς στο 68’ ο Κλάους έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, παίρνοντας το ριμπάουντ. από το σουτ του Ολίσε.

Ο «δικέφαλος» ήταν πιο πιεστικός και τελικώς στο 85’ βρήκε δίχτυα, με τον Αθανασιάδη να κάνει το 2-0 με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Ολίσε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, καθώς ο Καμαρά στις καθυστερήσεις δεν κατάφερε να κάνει το 3-0 και να γράψει και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.