Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζορίστηκε κόντρα στην Κύπρο η Ιαπωνία (video)

Ζορίστηκε κόντρα στην Κύπρο η Ιαπωνία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/5/2014 15:43
Σκούρα τα βρήκε απέναντι στην Κύπρο η Ιαπωνία η οποία μπορεί να πήρε τη φιλική νίκη με 1-0 στη Σαιτάμα, ωστόσο δεν εντυπωσίασε με την απόδοση της. Ο Ουτσίντα της Σάλκε πέτυχε το μοναδικό το γκολ στο 43’

Στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι ενόψει της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ, η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας, Ιαπωνία δεν έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς πήρε μεν τη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κύπρο ωστόσο δεν παρουσίασε κάτι εντυπωσιακό απέναντι στην ομάδα του Χριστοδούλου η οποία είχε αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεση της.

Οι Ιάπωνες είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και στο 43’ πέτυχαν το γκολ με τον Ουτσίντα, εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια στην άμυνα της Κύπρου. Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα στην επανάληψη λόγω και των πολλών αλλαγών, με τα ατού των γηπεδούχων, Χόντα και Καγκάουα να μην βρίσκονταν σε μεγάλη ημέρα.

Να σημειωθεί πως για την Ιαπωνία το φιλικό με την Κύπρο ήταν πρόβα εν όψει του αγώνα με την Ελλάδα, με τα επόμενα δύο φιλικά των «σαμουράι» να είναι απέναντι στην Κόστα Ρίκα (3/6) και τη Ζάμπια (7/6).

Ιαπωνία: Καβασίμα, Ουτσίντα (46’ Χασέμπε), Ναγκατόμο (79’ Ινόχα), Μορισίγκε, Κόνο (46’ Σακάι), Χόντα, Έντο (46’ Γιοσίντα), Καγκάουα, Γιαμαγκούτσι, Οκαζάκι (70’ Κιγιοτάκε), Κακιτάνι (58’ Οκούμπο).

Κύπρος: Κωνσταντίνου, Στυλιανού, Μερκής, Α. Χαραλάμπους, Η. Χαραλάμπους (69’ Βασιλείου), Νικολάου (82’ Αρέστη), Λαμπάν (65’ Ντομπρασίνοβιτς), Μακρίδης, Γ. Εφραίμ, Κυριάκου (54’ Ρουσιάς), Μυτίδης (72’ Σωτηρίου).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.