Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σιμεόνε: «Πικραμένος αλλά περήφανος για τους παίκτες μου»

Σιμεόνε: «Πικραμένος αλλά περήφανος για τους παίκτες μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/5/2014 02:26
Ο τεχνικός της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε παρά την πίκρα για τον χαμένο τελικό, δήλωσε υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές του και απέδωσε στον παράγοντα κούραση την απόδοση των «ροχιμπλάνκος» στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Πικραμένος από το αποτέλεσμα αλλά περήφανος για τους παίκτες δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε ο οποίος τόνισε πως η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι παίκτες του έδειξαν σημάδια κούρασης, ενώ παραδέχθηκε πως ήταν λάθος του να χρησιμοποιήσει τον Ντιέγκο Κόστα:

«Σε αυτό το παιχνίδι δεν αξίζουν δάκρυα. Τα παιδιά έδωσαν τα πάντα και πρέπει να είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους. Τώρα πρέπει να ξεκουραστούν, να μείνουν ήρεμοι και να σκεφτούν τη νέα σεζόν. Δεν νιώθω θλίψη, μόνο πικρία που δεν καταφέραμε την επίτευξη του στόχου. Όμως στη ζωή μια μέρα έχεις τα πάντα και την άλλη δεν έχεις τίποτα…

Η Ρεάλ ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο. Εμείς κουραστήκαμε γι αυτό και ήταν λίγο καλύτεροι. Αποδείχθηκε ότι το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίζει ο διαιτητής. Ήμασταν όμως ανταγωνιστικοί. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου και τους δίνω 9,5 στα 10. Ο κόσμος πρέπει να είναι περήφανος για την εξαιρετική σεζόν της ομάδας και δεν χρειάζεται να λυπάται
».

Για τον Βαράν: «Με προσέβαλλε. Είναι πολύ παιδί για τέτοια πράγματα. Δεν ήταν καλή η αντίδρασή του αλλά ούτε και η δικιά μου».

Για την επιλογή του να χρησιμοποιήσει τον Ντιέγκο Κόστα (αντικαταστάθηκε στο 9΄): «Ήταν δική μου υπευθυνότητα και προφανώς έκανα λάθος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.