Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κλοπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμόμπιλε»

Κλοπ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμόμπιλε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/5/2014 19:47
Διακαής πόθος του Γιούργκεν Κλοπ είναι ο επιθετικός της Τορίνο, Τσίρο Ιμόμπιλε, καθώς ο τεχνικός της Ντόρτμουντ δήλωσε πως οι Βεστφαλοί θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να φέρουν τον ιταλό στράικερ στη Γερμανία.

Μετά τον Αντριαν Ράμος, η Ντόρτμουντ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την απόκτηση ακόμα ενός επιθετικού προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Ρόμπερτ Λεφαντόφσκι, με τον Τσίρο Ιμόμπιλε της Τορίνο να αποτελεί τον πρώτο στόχο της γερμανικής ομάδας.

Ο 24χρονος φορ είναι ο πρώτος σκόρερ της φετινής Σέριε Α με 22 γκολ και η Ντόρτμουντ έχει ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες για την απόκτηση του, με την περίπτωση του να μην είναι εύκολη αφού το 50% του παίκτη ανήκει στη Γιουβέντους!

Ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ με δηλώσεις του τόνισε πως η Ντόρτμουντ θα κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρει στη Γερμανία τον ελπιδοφόρο Ιταλό επιθετικό ο οποίος εξέφρασε πρόσφατα την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ιμόμπιλε στην Ντόρτμουντ» δήλωσε στην ιταλική «tuttosport» ο Κλοπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.