Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Να μείνει στην Τσέλσι θέλει ο Τόρες

Να μείνει στην Τσέλσι θέλει ο Τόρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/4/2013 14:22
Τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν, φαίνεται πως άλλαξαν τα πλάνα του Φερνάντο Τόρες, ο οποίος από εκεί που βρίσκονταν με το ένα πόδι εκτός Τσέλσι, ο ίδιος με δηλώσεις του στη «dailymail» τόνισε πως θέλει να παραμείνει στους «μπλε» και να βρει τον παλιό καλό του εαυτό, ώστε να το ανταποδώσει στους ανθρώπους της ομάδας.

Ο Ισπανός επιθετικός έχει μετατραπεί σε αποδιοπομπαίο τράγο τη φετινή σεζόν στους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς τα χαμηλά ποσοστά του έχουν φέρει τον κόσμο της ομάδας να τον αποδοκιμάζει σχεδόν σε κάθε αγώνα. Ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω, καθώς ανέφερε πως θέλει να μείνει και να δουλέψει σκληρά για την ομάδα:

«Είμαι χαρούμενος εδώ. Λατρεύω το Λονδίνο και θα κάνω τα πάντα για τον σύλλογο. Θα δουλέψω σκληρά για να καταφέρω να ανταποδώσω στον σύλλογο όλα όσα μου έχει δώσει και ασφαλώς, την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει οι άνθρωποι της ομάδας. Βελτιώνομαι αλλά ακόμα δεν βρίσκομαι στο επίπεδο που θέλω.

Ξέρω ότι τα στατιστικά μου στην Τσέλσι δεν είναι τα ίδια με αυτά που είχα στις άλλες ομάδες της καριέρας μου, ωστόσο δεν θα τα παρατήσω και θα δουλέψω πολύ σκληρά για να βρω τον παλιό καλό μου εαυτό»
.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για τα δύο τρόπαια που διεκδικεί η Τσέλσι, αναφερόμενος στο Κύπελλο Αγγλίας και το Γιουρόπα Λιγκ:

«Ελπίζουμε ότι το τέλος της σεζόν θα μας βρει με δύο ακόμα τρόπαια, και με τη έναρξη της νέας να διεκδικούμε τους μεγάλους στόχους. Το Τσάμπιονς Λιγκ και τη Πρέμιερ Λιγκ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.