Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δεν πάει Γιουβέντους ο Μπεράρντι

Δεν πάει Γιουβέντους ο Μπεράρντι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2014 01:13
Τη φανέλα της Σασουόλο θα φοράει και την επόμενη σεζόν ο Ντομενίκο Μπεράρντι ο οποίος ανήκει στη Γιουβέντους υπό το καθεστώς συνιδιοκτησίας με τους «νεροβέρντι».

Παρότι αρκετά δημοσιεύματα έλεγαν πως ο Ντομένικο Μπεράρντι θα συνέχισε την καριέρα στην Γιουβέντους την επόμενη σεζόν, τελικώς ο 19χρονος επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει στη Σασουόλο για ακόμα μια χρονιά

«Θα μείνω στη Σασουόλο για ακόμα ένα χρόνο» δήλωσε ο Μπεράρντι ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στην παραμονή των «νεροβέρντι» στη Σέριε Α.

Ο νεαρός φορ της Σασουόλο ο οποίος έβγαλε «μάτια» τη φετινή σεζόν στην Ιταλία (16 γκολ σε 29 ματς) ανήκει στη Γιουβέντους υπό το καθεστώς συνιδιοκτησίας με τους «νεροβέρντι» και όπως αναφέρει το «tuttosport» οι διοικούντες των πρωταθλητών προτίμησαν την παραμονή του παίκτη στη Σασουόλο για ακόμα μια σεζόν προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Ανανέωσε μέχρι το 2016 ο Ντι Φραντσέσκο, νίκησε τον καρκίνο ο Ατσέρμπι


Δεν πάει Γιουβέντους ο Μπεράρντι
Εκτός από τον Μπενάρντι και ο τεχνικός της Σασουόλο, Εουσέμπιο Ντι Φραντσέκο θα παραμείνει στην ομάδα, καθώς έβαλε την υπογραφή σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέβασε την Σασουόλο στην Σέριε Α το περασμένο καλοκαίρι και παρότι είδε την πόρτα της εξόδου στα μέσα της σεζόν από τη διοίκηση, ο ίδιος επέστρεψε μετά από ένα μήνα, αντικαθιστώντας τον… Αλμπέρτο Μαλεζάνι για να σώσει τελικώς την ομάδα από τον υποβιβασμό.

Έτσι, ο 44χρονος επιβραβεύτηκε από τη διοίκηση με νέο συμβόλαιο το οποίο τον «δένει» στους «νεροβέρντι» μέχρι το καλοκαίρι του 2016.

Παράλληλα έγινε γνωστό πως ο παίκτης της ομάδας, Φραντσέσκο Ατσέρμπι βγήκε για δεύτερη φορά νικητής στη μάχη με τον καρκίνο (στους όρχεις) και θα μπορέσει να συμμετάσχει με την ομάδα στην προετοιμασία του καλοκαιριού!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.