Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επαναλαμβάνεται το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ που κρίνει τον τίτλο στην Κύπρο

Επαναλαμβάνεται το ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ που κρίνει τον τίτλο στην Κύπρο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2014 00:36
Την επανάληψη του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΑΠΟΕΛ που κρίνει τον τίτλο και διακόπηκε λόγω επεισοδίων, αποφάσισε η Δικαστική Επιτροπή, με το παιχνίδι να ξεκινάει απ’ την αρχή σε ουδέτερη έδρα και χωρίς παρουσία οπαδών.

Ολοκληρώθηκε η πολύωρη συνεδρίαση της Δικαστικής Επιτροπής για την τύχη του ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ που κρίνει τον τίτλο στην Κύπρο αλλά και τους πιθανούς αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με την απόφαση να κάνει λόγο για διεξαγωγή του αγώνα από την αρχή σε ουδέτερη έδρα και χωρίς την παρουσία οπαδών.

Υπενθυμίζεται πως το παιχνίδι διεκόπη όταν οπαδός εκτόξευσε βεγγαλικό που τραυμάτισε τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Κακά.

Πλέον μένει να οριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα αλλά και το στάδιο που θα γίνει το παιχνίδι, με την απόφαση να αφήνει ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ΑΕΛ αφού υπήρχε ο κίνδυνος μέχρι και να της αφαιρεθούν βαθμοί, κάτι που θα σήμαινε πως θα έχανε το πλεονέκτημα που διατηρεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά του, ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί το δικαίωμα έφεσης, για να ανατρέψει την απόφαση.

Να σημειωθεί πως εάν ο ΑΠΟΕΛ χάσει τον τίτλο, τότε θα βρεθεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και θα είναι πιθανός αντίπαλος του Παναθηναϊκού, καθώς θα ρίξει την Μπεσίκτας στους ανίσχυρους (εκεί που βρίσκονται και «πράσινοι», αναλυτικά εδώ).

Στο αντίθετο σενάριο, δηλαδή εάν η ομάδα του Γιώργου Δώνη πάρει το πρωτάθλημα (θέλει μόνο τη νίκη), τότε η ΑΕΛ θα βρεθεί στους ανίσχυρους του 3ου προκριματικού γύρου μαζί με τον Παναθηναϊκό και η Μπεσίκτας θα είναι πιθανή αντίπαλος του τριφυλλιού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.