Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει από την Ντίπρο ο Ράμος που παραμένει στη λίστα της ΕΠΟ

Φεύγει από την Ντίπρο ο Ράμος που παραμένει στη λίστα της ΕΠΟ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 21:56
Ο Χουάντε Ράμος, ο οποίος παραμένει στη λίστα της ΕΠΟ για τον αντικαταστάτη του Σάντος, δεν αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης της Ντνίπρο εξαιτίας της πολιτική αναταραχής στην Ουκρανία και ύστερα από τέσσερα χρόνια αποχωρεί από την ουκρανική ομάδα.

Την απόφαση να μην υπογράψει νέο συμβόλαιο και να αποχωρήσει από τον πάγκο της Ντίπρο πήρε ο Χουάντε Ράμος, αφήνοντας την ομάδα στην 2η θέση και με το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ (πρώτη συμμετοχή στην ιστορία της).

Ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος παραμένει στη λίστα της Εθνικής για τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Σάντος, αποχωρεί μετά από τέσσερα χρόνια από τη Ντίπρο επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους που έχουν να κάνουν με πολιτική αναταραχή που έχει ξεσπάσει στην Ουκρανία.

Πλέον μένει να δούμε εάν η αποχώρηση του 59χρονου από τον πάγκο της Ντίπρο συνδέεται με το ενδεχόμενο να αναλάβει τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται νέα συνάντηση του Ισπανού με ανθρώπους της ΕΠΟ.

Παρόλα αυτά πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή φέρεται να είναι ο Μάρτιν Γιολ, με τον Μάρκο Ταρντέλι να παραμένει πάντα στα υπόψη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.