Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντε Βινσέντι: «Να μείνω στον ΑΠΟΕΛ»

Ντε Βινσέντι: «Να μείνω στον ΑΠΟΕΛ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/5/2014 13:52
Την πρόθεση του να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ εξέφρασε ο Τόμας Ντε Βινσέντι ο οποίος αγωνίζεται στην κυπριακή ομάδα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μια ημέρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Τόμας Ντε Βινσέντι που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Κύπρο (13 γκολ σε 20 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις) εξέφρασε μέσω του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 την επιθυμία του να μείνει στον ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού μεσοεπιθετικού:

Για την παρουσία του στην Κύπρο: «Νιώθω πολύ καλά εδώ. Είμαι πολύ άνετα στην Κύπρο. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από το ελληνικό ποδόσφαιρο το κυπριακό. Ίσως το πρωτάθλημα να είναι και πιο δύσκολο. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός».

Για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΛ: «Είναι κρίμα για το ποδόσφαιρο αυτό που συνέβη. Υπήρξε ένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή (σ.σ. Κακά) και δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Το ποδόσφαιρο είναι από τα πιο όμορφα πράγματα στη ζωή. Δεν είναι πόλεμος».

Για το μέλλον του: «Το τι θέλω εγώ δεν έχει σημασία. Πρέπει οι τρεις πλευρές να έχουμε καλή συνεργασία. Εγώ είμαι καλά στον ΑΠΟΕΛ. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μιλήσει μαζί μου και θέλω να παραμείνω, αλλά πρέπει να περιμένουμε. Από τον Ολυμπιακό δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με μένα. Θέλω να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου στην Αργεντινή και να μην έχω τίποτε άλλο στο μυαλό μου».

Για την καλύτερη ενδεκάδα του Μουντιάλ: «Θα έβαζα όλους τους παίκτες της Αργεντινής (γέλια). Άντε και μερικούς από την Ελλάδα».

Για τη μη επιλογή του Κάρλος Τέβες στην αποστολή: «Ο προπονητής πάντα ξέρει κάτι περισσότερο από όλους. Κάτι θα πρέπει να έχει στο μυαλό του. Πάντως ο Ντι Σάντο που πήρε (σ.σ κόπηκε από τον Σαμπέγια) δεν είναι Τέβες».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.