Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενρίκε: «Θα χτίσουμε μια νέα, ελκυστική Μπαρτσελόνα» (videos)

Ενρίκε: «Θα χτίσουμε μια νέα, ελκυστική Μπαρτσελόνα» (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/5/2014 15:58
Και με τη βούλα νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης ο Λουίς Ενρίκε ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιο του και τόνισε πως από σήμερα ξεκινάει το «χτίσιμο» μιας νέας συναρπαστικής Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Ενρίκε έβαλε σήμερα την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Μπαρτσελόνα και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε πως θα παρουσιάσει μια νέα Μπαρτσελόνα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο χωρίς να ξεχνάει τα αμυντικά της καθήκοντα:

«Ευχαριστώ το σύλλογο που πίστεψε σε μένα. Είναι πολύ σημαντική μέρα για μένα. Ξεκινάμε για να χτίσουμε μια νέα, συναρπαστική Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του θα επιτίθεται και θα παίζει ελκυστικό αλλά παράλληλα αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ένα είδος ποδοσφαίρου που εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο θα αγαπούν να βλέπουν, κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται να αμυνόμαστε επίσης.

Ενρίκε: «Θα χτίσουμε μια νέα, ελκυστική Μπαρτσελόνα» (videos)
«Το να προπονήσω την πρώτη ομάδα δεν ήταν ποτέ στα πλάνα μου. Αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν όταν τα σκέφτεσαι. Ελπίζω να μείνω ειλικρινής σαν άνθρωπος και σαν προπονητής. Θα αρχίσω να παίρνω αποφάσεις σε κάποια σημαντικά θέματα σήμερα το απόγευμα. Ξέρω ότι έχω μεγάλη ευθύνη και πόσο δύσκολη είναι η νέα πρόκληση της Μπαρτσελόνα. Ανυπομονώ να ακούσω και πάλι τον ύμνο της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου».

Σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι: «Είμαι ενθουσιασμένος που έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου στην ομάδα. Σήμερα κιόλας θα πάρουμε αρκετές αποφάσεις σχετικά με τη "Λα Μασία", τις μεταγραφές κλπ», δήλωσε ο Ενρίκε.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Χοσέ Μαρία Μπερτομέου δήλωσε: «Όπως μπορείτε να καταλάβετε, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας παρουσιάζουμε τον Λουίς Ενρίκε, ως το νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα», με τον Άντονι Θουμπιθαρέτα να παίρνει στη συνέχεια το λόγο:

«Γιατί τον Λουίς Ενρίκε; Είναι ένας προπονητής που ξέρει πως παίζει η ομάδα, την φιλοσοφία μας. Πιστεύουμε ότι είναι ο σωστός άνθρωπος να αναλάβει την ομάδα. Είμαστε στα καλύτερα δυνατά χέρια».

Μάλιστα ο Λουίς Ενρίκε έκανε τη… βόλτα του στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου» και κάθισε στον πάγκο της νέας του ομάδας.

Δείτε βίντεο από την πρώτη ημέρα του Λουίς Ενρίκε ως τεχνικός της Μπαρτσελόνα:






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.