Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Είπε «αντίο» στην Ίντερ ο Μιλίτο

Είπε «αντίο» στην Ίντερ ο Μιλίτο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2014 21:04
Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ίντερ, ο Ντιέγκο Μιλίτο αποχαιρέτησε τον κόσμο της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην πατρίδα του με την Ρασίνγκ Κλουμπ να είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Μέσω γραπτού μηνύματος στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ντιέγκο Μιλίτο αποχαιρέτησε τον κόσμο της Ίντερ μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στους «νερατζούρι».

Ο 34χρονος ο οποίος τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται συχνά από πέτυχε μόλις δύο γκολ τη φετινή σεζόν και όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στην Αργεντινή, με την Ρασίνγκ Κλουμπ (ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του) να είναι το φαβορί για την απόκτηση του.

Σε πέντε χρόνια στην Ίντερ, ο Αργεντινός επιθετικός κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και φυσικά το Τσάμπιονς Λιγκ το 2010, όπου με δύο δικά του γκολ κόντρα στη Μπάγερν χάρισε στην ομάδα του το τρόπαιο.

Το μήνυμα του Μιλίτο:


«Έφτασε η ώρα να πούμε αντίο… Δυστυχώς ο χρόνος μου με τους «νερατζούρι» έφτασε στο τέλος του. Έχω αποφασίσει να δοκιμάσω μια νέα επαγγελματική περιπέτεια. Ακόμα δεν ξέρω τι κρύβει το μέλλον για μένα, αλλά νιώθω ακόμα ζωντανός και με τρελή διάθεση να γίνω ξανά πρωταγωνιστής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους γνώρισα στην Ίντερ και μοιράστηκα μαζί τους επιτυχίες, τον σύλλογο, τον πρόεδρο Μασιμο Μοράτι, όλα τα μέλη του σταφ και προφανώς τους συμπαίκτες μου.

Πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς τους οπαδούς που με στηρίξατε σε αυτές τις πέντε σεζόν. Θα είστε για πάντα στην καρδιά μου. Είσαστε φανταστικοί.

Σας ευχαριστώ για όλα! Forza Ίντερ!
».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.