Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρονάλντο: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό»

Ρονάλντο: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2014 17:32
Έτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφίβολοι Πέπε και Μπενζεμά.

Την αισιοδοξία του ότι θα είναι έτοιμος για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο το ερχόμενο Σάββατο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως δήλωσε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ:

«Θα παίξω το Σάββατο. Σήμερα δεν είμαι 100% έτοιμος, όμως θα είμαι την ώρα του τελικού. Είναι αρκετά σημαντικό, δουλεύουμε όλη τη χρονιά για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε παίκτες υψηλού επιπέδου, παίζουμε κάθε εβδομάδα και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν τέτοιοι τραυματισμοί.

Ήταν κακή τύχη που αυτά τα προβλήματα έρχονται στο φινάλε της σεζόν. Όμως κανείς δεν θέλει να χάσει τον τελικό που τον περιμέναμε για χρόνια στην ομάδα. Θέλω να βοηθήσω τη Ρεάλ να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι αισιόδοξος πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος για τον τελικό
», δήλωσε ο «CR7».

Αντσελότι: «Αμφίβολοι Πέπε και Μπενζεμά, έτοιμοι Μπέιλ και Κεντίρα»

Ρονάλντο: «Θα είμαι έτοιμος για τον τελικό»
Από την πλευρά του ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι οι Πέπε και Μπενζεμά είναι οι μοναδικοί αμφίβολοι για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ:

«Ο Πέπε και ο Μπενζεμά είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που είναι αμφίβολοι. Θέλω να είμαι ρεαλιστής και τηρουμένων των τωρινών συνθηκών δεν μπορούν να παίξουν αλλά έχουμε τέσσερις ημέρες και πρέπει να περιμένουμε. Εάν ο Πέπε δεν παίξει θα προωθήσουμε τον Βαράν, για να μην λέτε ότι κρατάμε μυστικά για το παιχνίδι.

Ο Μπέιλ βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, μας έχει βοηθήσει πολύ τη φετινή σεζόν και είναι έτοιμος να παίξει, όπως και ο Κεντίρα
», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.