Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος και επίσημα ο Ρανιέρι από τη Μονακό

Τέλος και επίσημα ο Ρανιέρι από τη Μονακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/5/2014 16:58
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μονακό αποτελεί και επίσημα ο Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως ανακοίνωσε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Βαντίμ Βασίλιεφ, ο οποίος ωστόσο δεν αποκάλυψε το όνομα του νέου τεχνικού της ομάδας.

Όπως αναμενόταν, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον πάγκο της Μονακό, με τον αντιπρόεδρο των Μονεγάσκων, Βαντίμ Βασίλιεφ να ανακοινώνει σε συνέντευξη Τύπου την αποχώρηση του Ιταλού τεχνικού.

Ο 62χρονος τεχνικός ανέλαβε τη Μονακό το 2012 και στην πρώτη του χρονιά οδήγησε την ομάδα στην πρώτη κατηγορία, ενώ τη φετινή σεζόν κατάφερε να κερδίσει την έξοδο των Μονεγάσκων στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω της δεύτερης θέσης του Σαμπιονά!

Παρόλα αυτά, η διοίκηση της Μονακό προτίμησε να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Ρανιέρι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

«Σας επιβεβαιώνω ότι ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Θα ήθελα να του δώσω τα εύσημα για την σπουδαία δουλειά που έκανε στη Μονακό. Δεν είναι εύκολο να παίρνεις μια ομάδα από τη δεύτερη κατηγορία και να την οδηγείς στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως πιστεύομε ότι σε αυτό το στάδιο που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε νέα δυναμική. Ήταν δύσκολη, αλλά φυσιολογική απόφαση καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα» δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της Μονακό.

Να σημειωθεί πως ο Βασίλιεφ δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του νέου προπονητή, τονίζοντας πως χρειάζεται πρώτα να αποσαφηνιστούν κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία:

«Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα το όνομα του νέου προπονητή. Πρέπει να αποσαφηνιστούν κάποιες λεπτομέρειες. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ψάχνουμε έναν προπονητή με επιθετικό πλάνο ώστε να παρουσιάσει μια ομάδα που να παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.