Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν, τέλος ο Πίντο!

Και επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν, τέλος ο Πίντο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 22:16
Σε μία ακόμα ανακοίνωση προχώρησε η Μπαρτσελόνα η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν από την Γκλάντμπαχ και παράλληλα την αποχώρηση του Μανουέλ Πίντο από τον σύλλογο!

Πήρε… φόρα η Μπαρτσελόνα, καθώς μετά το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι αλλά και την επισημοποίηση της συμφωνίας της με τον Λουίς Ενρίκε, οι «μπλαουγκράνα» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν και παράλληλα την αποχώρηση του Μανουέλ Πίντο.

Ο 22χρονος Γερμανός γκολκίπερ ο οποίος ήταν δεδομένο ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αποχώρησε από τη Γκλάντμπαχ μετά από το… 1996 όταν και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και θα αντικαταστήσει τον Βίκτορ Βαλντές.

Και επίσημα στη Μπαρτσελόνα ο Τερ Στέγκεν, τέλος ο Πίντο!
Να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες όπως οι ετήσιες αποδοχές ή χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Από την άλλη, παρελθόν από τον σύλλογο αποτελεί ο Χοσέ Μανουέλ Πίντο ο οποίος δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και αποχωρεί από τους Καταλανούς μετά από το 2008 όταν και αποκτήθηκε από τη Θέλτα.

Παράλληλα, γνωστοποιήθηκε η επιστροφή των Ραφίνια και Ντεουλοφέου που έπαιξαν ως δανεικοί σε Θέλτα και Έβερτον αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.