Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια ο Λουίς Ενρίκε!

Στον πάγκο της Μπαρτσελόνα για δύο χρόνια ο Λουίς Ενρίκε!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 21:30
Ο Λουίς Ενρίκε είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον 44χρονο τεχνικό και παλαίμαχο άσο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ημέρα εξελίξεων στην Μπαρτσελόνα, καθώς μετά το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Λιονέλ Μέσι, οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο πρώην παίκτης και άλλοτε αρχηγός της Μπαρτσελόνα, ήταν δεδομένο ότι θα ήταν ο αντικαταστάτης του Χεράρδο Μαρτίνο στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» μετά την αποχώρηση του από τη Θέλτα, και το απόγευμα της Δευτέρας επισημοποιήθηκε η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Το συμβούλιο των ιθυνόντων της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνει πως ο Λουίς Ενρίκε είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, κάνοντας δεκτή την εισήγηση του αθλητικού διευθυντή Άντονι Θουμπιθαρέτα. Ο Λουίς Ενρίκε θα υπογράψει διετές συμβόλαιο», η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Ενρίκε «υπηρέτησε» για 8 χρόνια (1996-2004) τη Μπαρτσελόνα ως ποδοσφαιριστής, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας, ένα Κύπελλο Κυπελλούχων και ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Ο ίδιος επέστρεψε στον σύλλογο το 2008, αναλαμβάνοντας το «τιμόνι» της δεύτερης ομάδας την τριετία 2008-11, για να βρεθεί στη συνέχεια στον πάγκο της Ρόμα χωρίς επιτυχία, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει την επόμενη χρονιά από τον ιταλικό σύλλογο.

Ωστόσο ο Ισπανός ανέλαβε τον Ιούλιο του 2013 την τεχνική ηγεσία της Θέλτα και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα στην 9η θέση της Πριμέρα, 10 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.