Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γκιγκς

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Γκιγκς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 18:36
Την απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα προκειμένου να «υπηρετήσει «την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως βοηθός του Λουίς Φαν Χαάλ στον πάγκο της ομάδας πήρε ο Ράιαν Γκιγκς.

Λίγο πριν πατήσει τα 41, ο Ράιαν Γκιγκς ανακοίνωσε και επίσημα την απόσυρσή του απ’ την ενεργό δράση προκειμένου να αφοσιωθεί στα νέα του καθήκοντα ως βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» αγωνίζεται από το 1990 στον αγγλικό σύλλογο, μετρώντας 963 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας (πρώτος και με… διαφορά σε συμμετοχές στον σύλλογο).

Ο Ουαλός άσος στα 24 χρόνια που αγωνίστηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε 13 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα Αγγλίας, 4 Λιγκ Καπ, 9 Κομνιούνιτι Σίλντ, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, 1 Διηπειρωτικό και 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων!

«Το όνειρό μου ήταν πάντα να παίζω για τη Γιουνάιτεντ και παρά το ότι είναι περίεργο που δεν θα φορέσω ξανά την φανέλα της ομάδας ως παίκτης, είμαι ταυτόχρονα χαρούμενος που έπαιξα όλα αυτά τα χρόνια δίπλα σε κορυφαίους παίκτες, υπό τις οδηγίες του φοβερού Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και κυρίως παίζοντας για τους καλύτερους οπαδούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο Γκιγκς και συνέχισε:

«Λάτρεψα το κάθε λεπτό που αγωνίστηκα για εσάς και εκπροσώπησα την καλύτερη ομάδα του κόσμου», τονίζει μεταξύ άλλων ο Γκιγκς σε μια επιστολή του προς τον κόσμο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.