Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρία χρόνια ο Φαν Χάαλ!

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τρία χρόνια ο Φαν Χάαλ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 17:01
Προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Λουίς Φαν Χαάλ ο οποίος, έχοντας βοηθό τον Ράιαν Γκιγκς, θα προσπαθήσει να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στην κορυφή.

Όπως αναμενόταν, ο Λουίς Φαν Χαάλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντέιβιντ Μόγιες στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον έμπειρο Ολλανδό τεχνικό να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με στόχο να επαναφέρει την ομάδα σε επιτυχίες.

Ο 62χρονος θα αναλάβει τα καθήκοντα τους «κόκκινους διαβόλους» αμέσως μετά το Μουντιάλ όπου θα καθοδηγήσει την εθνική Ολλανδίας, ενώ θα έχει μαζί του τον Ράιαν Γκιγκς σε ρόλο βοηθού προπονητή.

«Η ομάδα έχει μεγάλες φιλοδοξίες. Και εγώ έχω μεγάλες φιλοδοξίες. Μαζί είμαι σίγουρος ότι θα γράψουμε ιστορία. Ευχόμουν πάντα να δουλέψω στην Πρέμιερ Λιγκ. Νιώθω πολύ περήφανος που θα είμαι ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της μεγαλύτερης ομάδας στον κόσμο. Έχω έρθει ως αντίπαλος προπονητής στο Ολντ Τράφορντ και ξέρω πόσο παθιασμένος είναι ο κόσμος που αγαπάει πολύ την ομάδα», δήλωσε ο Φαν Χαάλ ο οποίος αναλαμβάνει για πρώτη φορά αγγλική ομάδα.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει κατακτήσει τίτλους σε Ολλανδία, Ισπανία και Γερμανία, μετρώντας συνολικά τέσσερα πρωταθλήματα Ολλανδίας με Άγιαξ και Άλκμααρ αλλά και την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τον «Αίαντα» το 1995.

Ο ίδιος κατέκτησε με την Μπαρτσελόνα δύο διαδοχικά πρωταθλήματα το 1998 και το 1999, ενώ οδήγησε την Μπάγερν στο «νταμπλ» το 2010.

Από την πλευρά του ο Ράιαν Γκιγκς δήλωσε περήφανος που θα συνεργαστεί με τον Φαν Χάαλ:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να δουλέψω ως βοηθός προπονητή. Ο Λουίς Φαν Χάαλ είναι προπονητής παγκόσμιας κλάσης και ξέρω ότι δίπλα του θα μάθω πολλά για την προπονητική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι τεράστιο μέρος της ζωής μου και είμαι χαρούμενος που θα μπορώ να βοηθήσω από ένα τόσο σημαντικό πόστο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.