Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι 23 «εκλεκτοί» του Σάντος για το Μουντιάλ

Οι 23 «εκλεκτοί» του Σάντος για το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 12:19
Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε την 23αδα της Εθνικής Ελλάδας που θα ταξιδέψει στη Βραζιλία για το Μουντιάλ, με τον Βαγγέλη Μόρα να παίρνει τη θέση του Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα. «Κόπηκαν» οι Δημήτρης Παπαδόπουλος, Καράμπελας, Καρέλης, Τζόρβας, Φορτούνης και Αθανασιάδης.

Την 23μελή αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Μουντιάλ της Βραζιλίας ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Φερνάντο Σάντος.

Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός προτίμησε να ταξιδέψει στη Βραζιλία με τριάδα τερματοφυλάκων τους Καρνέζη, Γλύκο και Καπίνο, αφήνοντας εκτός τον Τζόρβα.

Όσον αφορά την άμυνα, εκτός 23αδας έμεινε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Βαγγέλη Μόρα να παίρνει τη θέση του, ενώ «κόπηκε» και ο Νίκος Καράμπελας.

Η μεσαία γραμμή αποτελείται από τους Τζιόλη, Μανιάτη, Σάμαρη, Καραγκούνη, Κατσουράνη, Ταχτσίδη, Φετφατζίδη, Κονέ και Χριστοδουλόπουλο, με τον Φορτούνη και τον Καρέλη να μένουν εκτός.

Τέλος, ο Σάντος «έκοψε» τους Αθανασιάδη και Δ. Παπαδόπουλο, επιλέγοντας τους Σαλπιγγίδη, Σαμαρά, Μήτρογλου και Γκέκα για την επίθεση.

Αναλυτικά η αποστολή της Ελλάδας:


Τερματοφύλακες: Ορέστης Καρνέζης (Γρανάδα), Παναγιώτης Γλύκος (ΠΑΟΚ), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός).

Αμυντικοί: Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας (Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Γιώργος Τζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα (Λεβάντε), Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα).

Μέσοι: Αλέξανδρος Τζιόλης (Καϊσερίσπορ), Ανδρέας Σάμαρης, Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός), Κώστας Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Καραγκούνης (Φούλαμ), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Τορίνο), Γιάννης Φετφατζίδης (Τζένοα), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Κονέ (Μπολόνια).

Επιθετικοί: Δημήτρης Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Σαμαράς (Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου (Φούλαμ), Φάνης Γκέκας (Κόνιασπορ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.