Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Καρδιοχτύπησε» αλλά έμεινε στην Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο (video)

«Καρδιοχτύπησε» αλλά έμεινε στην Μπουντεσλίγκα το Αμβούργο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/5/2014 03:03
Την παραμονή του στην Μπουντσελίγκα εξασφάλισε το Αμβούργο, καθώς η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας στον δεύτερο αγώνα ανόδου/υποβιβασμού με αποτέλεσμα να μείνει στην κατηγορία.

Το Αμβούργο εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς υποβιβασμό στην Μπουντεσλίγκα, καθώς η ομάδα του Σλόμκα πήρε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Γκρόιτερ Φιρτ και σε συνδυασμό και με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της, παρέμεινε στην κατηγορία.

Ο Μισέλ Λασογκά άνοιξε το σκορ στο 14’ για τους φιλοξενούμενους, με την Γκρόιτερ Φιρτ να ισοφαρίζει στο 59’ ενώ είχε ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ που θα της χάριζε την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, ωστόσο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Έτσι, το Αμβούργο δεν θα ακολουθήσει τις Μπράουνσβαϊγκ και Νυρεμβέργη στη δεύτερη κατηγορία, ενώ στον αντίποδα η Γκρόιτερ Φιρτ δεν κατάφερε να επιστρέψει στην Μπουντεσλίγκα ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό της.

Αντίθετα, Κολωνία και Πάντερμπορν είναι οι δύο ομάδες της δεύτερης κατηγορίας που θα αγωνίζονται στην Μπουντεσλίγκα τη νέα σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.