Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πότε παίζουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Πότε παίζουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/5/2014 09:02
Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο τα πλει-οφ της Σούπερ Λιγκ, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει δεύτερος πίσω από τον Παναθηναϊκά και να παίρνει το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Δείτε πότε κληρώνει για τις 5 ελληνικές ομάδες αλλά και ποια ημερομηνία δίνουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα.

Με την τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ έπεσε κι επισήμως η αυλαία της φετινής Σούπερ Λίγκ, με τον ΠΑΟΚ να τερματίζει 2ος πίσω από τον Παναθηναϊκό αλλά και τον Ατρόμητο να ρίχνει στην τελευταία θέση τον Αστέρα, ο οποίος θα έχει τις μικρότερες διακοπές.

Και αυτό διότι οι Αρκάδες θα συμμετάσχουν στο 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που ξεκινάει στις 17 Ιουλίου, με τον Ατρόμητο από την άλλη να παίρνει το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης που ξεκινάει στις 31 Ιουλίου.

Ο ΠΑΟΚ με την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης θα ριχτεί στη μάχη στις 21 Αυγούστου και στα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα χρειαστεί να ξεπεράσει το εμπόδιο ενός μόνου αντιπάλου για να μπει στους ομίλους.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός ως πρωταθλητής έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους, ενώ ο Παναθηναϊκός ως πρώτος των πλει-οφ θα αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό (πρώτο ματς στις 29 ή 30 Ιουλίου), μπαίνοντας στην κλήρωση της 18 Ιουλίου ως ανίσχυρος.

Δείτε αναλυτικά πότε κληρώνει για τους 4 των πλει-οφ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό αλλά και πότε θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι:

Τσάμπιονς Λιγκ


Κλήρωση 3ου προκριματικού: 18 Ιουλίου
Κλήρωση Πλέι-οφ: 8 Αυγούστου
Κλήρωση Ομίλων: 28 Αυγούστου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

3ος προκριματικός: 29-30 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου
Πλέι-οφ (εάν προκριθεί): 19-20 Αυγούστου και 26-27 Αυγούστου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φάση Ομίλων 1η αγωνιστική: 16-17 Σεπτεμβρίου

Γιουρόπα Λιγκ


Κλήρωση 2ου προκριματικού: 23 Ιουνίου
Κλήρωση 3ου προκριματικού: 18 Ιουλίου
Κλήρωση Πλέι-οφ: 8 Αυγούστου

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

2ος προκριματικός: 17 και 24 Ιουλίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

3ος προκριματικός: 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου

ΠΑΟΚ

Πλέι-οφ: 21 και 28 Αυγούστου

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.