Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για ΠΑΟΚ, 3ος ο Ατρόμητος!

Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για ΠΑΟΚ, 3ος ο Ατρόμητος!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 22:39
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 τον αδιάφορο βαθμολογικά Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα και τερμάτισε στην 2η θέση των πλει-οφ. Τρίτος ο Ατρόμητος ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα, υποχρεώνοντας τους Αρκάδες να παίξουν μέσα Ιουλίου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Μπορεί να μην κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση των πλει-οφ και να… κουνήσει σεντόνι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έσωσε την παρτίδα στο φινάλε, καθώς επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στην Τούμπα και τερμάτισε 2ος, εξασφαλίζοντας το «καλό» εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Χρυσός» σκόρερ για τον ΠΑΟΚ ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς ο οποίος μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε τη πολύ καλή σέντρα του Λίνο στο 57’, δίνοντας το προβάδισμα στον «δικέφαλο του Βορρά» απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παρότι είχε εξασφαλίσει ήδη την πρώτη θέση, μόνο αδιάφορος δεν εμφανίστηκε.

Και αυτό διότι οι «πράσινοι» απείλησαν αρκετές φορές την εστία του Γλύκου, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλές αποκρούσεις, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να προηγηθεί νωρίτερα, έχοντας δοκάρι στο 6ο λεπτό με τον Κουλούρη, ενώ στο 12’ ο Παναθηναϊκός απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ατζαγκούν να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. Μάλιστα οι «πράσινοι» ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί και θα μπορούσαν να πετύχουν ένα γκολ μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Τελικώς, στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ κατάφερε να σκοράρει, με τον Βούκιτς να δίνει το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 57’ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε, καθώς ο Παναθηναϊκός παρότι απειλήσει με τους Μπεργκ και Καρέλη δεν κατάφερε να απαντήσει.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κάτσε, Λάζαρ (46’ Βούκιτς -68’ Κατσουράνης), Νάτχο, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Λαγός (78’ Μέντες), Μπεργκ, Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν, Δώνης (73’ Κλωναρίδης), Καρέλης, Ρισβάνης

Κέρδισε 3η θέση και… διακοπές ο Ατρόμητος


Σούπερ Λιγκ: Νίκη και 2η θέση για ΠΑΟΚ, 3ος ο Ατρόμητος!
Ο Ατρόμητος… γλίτωσε από την τελευταία θέση των πλει-οφ καθώς κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι και τον έστειλε να παίξει μέσα Ιουλίου στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Στις 31 Ιουλίου και απ’ τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν ο Ατρόμητος, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Αστέρα Τρίπολης και τον έριξε στην 4η θέση.

Οι Περιστεριώτες πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ του Ναπολεόνι (7’, 24’) και παρά το τέρμα του Ντε Μπλάσις στο 32’ που επέτρεψε στον Αστέρα να επιτρέψει στο ματς, το γκολ του Φυτανίδη στο 37’ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους γηπεδούχους.

Έτσι, με την ήττα του ο Αστέρας υποχώρησε στην 4η θέση και θα αναγκαστεί να ξεκινήσει πολύ νωρίς την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν καθώς οι υποχρεώσεις του στα προκριματικά του Γιουρόπα (2ος προκριματικός γύρος) ξεκινούν στις 17 Ιουλίου.

Ατρόμητος: Σηφάκης, Μπάλλας, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Ούμπιδες, Μπρίτο (71' Νάστος), Ναπολεόνι (80' Γεωργίου), Καραμάνος (46' Φάμπιο).

Αστέρας Τρίπολης:Ερνάντεζ, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν (65' Ναβάρο), Ζησόπουλος, Εντό (46' Μουνάφο), Ουσέρο, Καράσκο, Ντε Μπλάσις, Βάλντο.

Τελική βαθμολογία πλει-οφ:


1. Παναθηναϊκός 11 (3ος προκριματικός γύρος Τσάμπιονς Λιγκ, 29-30 Ιουλίου και 5-6 Αυγούστου)
2. ΠΑΟΚ 10 (πλει-οφ Γιουρόπα Λιγκ, 21 και 28 Αυγούστου)
3. Ατρόμητος 7 (3ος προκριματικός γύρος Γιουρόπα Λιγκ, 31 Ιουλίου και 7 Αυγούστου)
4. Αστέρας 7 (2ος προκριματικός γύρος Γιουρόπα Λιγκ, 17 και 24 Ιουλίου)

*Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με -3 βαθμούς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.