Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανησυχία με Ρονάλντο στη Ρεάλ

Ανησυχία με Ρονάλντο στη Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 17:47
Ανησυχία στις τάξεις της Ρεάλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος άσος ένοιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση του αγώνα με την Εσπανιόλ και προφυλάχθηκε καθώς σε μία εβδομάδα υπάρχει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Εσπανιόλ έμεινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο άσος της Ρεάλ ένοιωσε ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προθέρμανσης στο σημείο που έχει το πρόβλημα και ο Κάρλο Αντσελότι προτίμησε να μην ρισκάρει με τη συμμετοχή του, καθώς σε μία εβδομάδα υπάρχει ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ατλέτικο στη Λισαβόνα.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι έμεινε εκτός ενδεκάδας για προληπτικούς λόγους και ότι ο «CR7» θα αγωνιστεί κανονικά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το επόμενο Σάββατο (24/05).

Αξίζει να σημειωθεί πως η απουσία του Ρονάλντο στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ σημαίνει πως ο Πορτογάλος θα μοιραστεί το «Χρυσό Παπούτσι» με τον Λουίς Σουάρες, καθώς οι δύο άσοι ισοβαθμούν στην κορυφή της σχετικής λίστας με 31 γκολ, εκτός βέβαια εάν ο Λιονέλ Μέσι κάνει την έκπληξη και πετύχει καρέ στον αποψινό «τελικό» πρωταθλήματος με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.