Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λάζοβιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, με ενδιαφέρει, αλλά….

Λάζοβιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, με ενδιαφέρει, αλλά….

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/5/2014 16:11
Ο Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΑΕΚ και το ενδιαφέρον του να αγωνιστεί στην «Ένωση», ωστόσο τόνισε πως απομένουν ακόμη αρκετά που πρέπει να γίνουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Σε συνέντευξη του στη σερβική «Sport Novosti» ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση, Ντάνκο Λάζοβιτς επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, δήλωσε πως ενδιαφέρεται να συνεχίσει την καριέρα του στην «Ένωση»|, ωστόσο τόνισε πως δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση και ότι δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί του από την ομάδα εδώ και μια εβδομάδα:

«Η αλήθεια είναι πως συναντήθηκα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο μετά το τελευταίο παιχνίδι μας, καθίσαμε σε ένα κεντρικό εστιατόριο της πόλης και μιλήσαμε για τα πλάνα της ΑΕΚ, τις επιθυμίες της και τα σχέδια για την επόμενη σεζόν, τα οποία ταιριάζουν πολύ με τα δικά μου. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συμφωνία, γιατί δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ μπορεί να καλύψει το οικονομικό σκέλος. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μού παρουσίασε ένα πλάνο και η ΑΕΚ έχει μεγάλες φιλοδοξίες για τη δημιουργία ομάδας για να επιστρέψει δυνατή στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο Λάζοβιτς και συνέχισε:

«Η ΑΕΚ έχει μεγάλη παράδοση και η νέα της διοίκηση έχει αποφασίσει να την ξαναφέρει εκεί που ήταν. Είναι σίγουρα μια μεγάλη ομάδα και δεν μπορώ να πω πως δεν με ενδιαφέρει. Όμως η ζωή με έχει διδάξει ότι από το ενδιαφέρον μέχρι την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής υπάρχει μεγάλη απόσταση και δεν βιάζομαι να κάνω σχέδια για το μέλλον. Μετά το ραντεβού μου με τον Λυμπερόπουλο δεν επικοινώνησε κανείς από την ΑΕΚ μαζί μου και έχουν περάσει ήδη επτά μέρες. Δεν με ενοχλεί καθόλου. Μπορώ να μείνω και στην Παρτιζάν» πρόσθεσε.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.