Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρωσία: Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, στα προκριματικά η Ζενίτ

Ρωσία: Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, στα προκριματικά η Ζενίτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/5/2014 19:54
Αν και καρδιοχτύπησε, η ΤΣΣΚΑ κέρδισε με 1-0 τη Λοκομοτίβ Μόσχας και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά το πρωτάθλημα Ρωσίας, με την Ζενίτ του Βίλας Μπόας να μένει δεύτερη και να είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας εκμεταλλεύτηκε το δώρο-τίτλου της Ζενίτ την Κυριακή και μετά τη νίκη της απέναντι στην Τομ Τομσκ, κέρδισε με 1-0 τη Λοκομοτίβ την τελευταία αγωνιστική και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ρωσίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη χάρη στο γκολ του Τόσιτς (46’) αν και τα… χρειάστηκαν, καθώς η Λοκομοτίβ απείλησε με ισοφάριση και είχε δοκάρι στο 85’ για το 1-1 με τον πρώην άσο του Παναθηναϊκού και του ΟΦΗ, Νταμέ Εντόι.

Αυτό είναι το 12ο πρωτάθλημα της ΤΣΣΚΑ στην ιστορία της, η οποία παράλληλα εξασφάλισε το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεύτερη η Ζενίτ, πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού

Ρωσία: Πρωταθλήτρια η ΤΣΣΚΑ, στα προκριματικά η Ζενίτ
Παρά τη νίκη της με 4-1 κόντρα στη Κουμπάν, η Ζενίτ τερμάτισε στη 2η θέση με ένα βαθμό λιγότερο από την ΤΣΣΚΑ, με αποτέλεσμα να παίζει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και να είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο, καθώς οι «πράσινοι» δύσκολα θα βρεθούν στους ισχυρούς.

Στην 3η θέση τερμάτισε η Λοκομοτίβ Μόσχας η οποία θα παίξει στα προκριματικά του Γιουρόπα μαζί με τις Ντιναμό Μόσχας, Κρασνοντάρ και την Κυπελλούχο Ροστόβ.

Τέλος, η Βόλβα Νόγκορο και η Ανζί τερμάτισαν στις δύο τελευταίες θέσεις και υποβιβάστηκαν στη 2η κατηγορία, με τις Κρίλια και Τομ Τομσκ από την άλλη να παίζουν μπαράζ παραμονής.

Η τελική βαθμολογία:

1. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 64
----------------------
2. Ζενίτ 63
----------------------
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 59
4. Ντιναμό Μόσχας 52
5. Κρασνοντάρ 50
----------------------
6. Σπαρτάκ Μόσχας 50
7. Ροστόφ 39
8. Κουμπαν 38
9. Άμκαρ Περμ 38
10. Ρούμπιν Καζάν 38
11. Ουράλ 34
12. Τέρεκ Γκρόζνυ 33
----------------------
13. Τομ Τομσκ 31
14. Κρίλια 29
----------------------
15. Βόλγα Νόβγκορο 21
16. Ανζί 20

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.