Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι «εκλεκτοί» του Φαν Χάαλ για το Μουντιάλ

Οι «εκλεκτοί» του Φαν Χάαλ για το Μουντιάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/5/2014 01:03
Δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις η προεπιλογή της Ολλανδίας για το Μουντιάλ, με τον Λουίς Φαν Χαάλ να αφήνει εκτός τον τραυματία Στρούτμαν αλλά και τον Φαν Ντερ Βίλ.

Τους 30 «εκλεκτούς» που απαρτίζουν την προεπιλογή της Ολλανδίας ανακοίνωσε ο Λουίς Φαν Χαάλ ο οποίος συμπεριέλαβε όλα τα μεγάλα ονόματα όπως οι Ρόμπεν, Φαν Πέρσι, Χούντελααρ αλλά και τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ, παρότι ο Ολλανδός τεχνικός είχε εκφράσει πρόσφατα τις αμφιβολίες του για την κατάσταση του Ολλανδού άσου της Γαλατασαράι.

Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Στρούτμαν και ο Φαν Χίνκελ της Τσέλσι που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν εξαιτίας τραυματισμού.

Στο... απουσιολόγιο ξεχωρίζει και το όνομα του Φαν Ντερ Βίλ, ενώ «κόπηκαν» και οι δύο άσοι της Φούλαμ, Στεκέλεμπουργκ και Χαίτινχα.

Η προεπιλογή της Ολλανδίας:


Τερματοφύλακες: Γιάσπερ Σίλεσεν (Άγιαξ), Τιμ Κρουλ (Νιούκαστλ), Μίχελ Φορμ (Σουόνσι), Γέρουν Ζουτ (Αϊντχόφεν)

Αμυντικοί: Πάτρικ φαν Άαχολτ (Φιτέσε), Ντάλεϊ Μπλιντ και Γιόελ Φέλτμαν (Άγιαξ), Ντάριλ Γιάνμαατ, Τέρενς Κονγκόλο, Μπρούνο Μάρτινς Ίντι και Στέφαν ντε Φράι (Φέγενοορντ), Καρίμ Ρεκίκ (Αϊντχόφεν), Πολ Φέρχαχ (Άουγκσμπουργκ), Ρον Φλάαρ (Άστον Βίλα)

Μέσοι: Γιόρντι Κλάσι και Τόνι Βιλένα (Φέγενοορντ), Λίροϊ Φερ (Νόριτς), Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (Σουόνσι), Νάιτζελ ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Γουέσλεϊ Σνάιντερ (Γαλατάσαράι), Ραφαέλ φαν ντερ Φάαρτ (Αμβούργο), Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ (Αϊντχόφεν)

Επιθετικοί: Zαν-Πολ Μπουτιούς (Φέγενοορντ), Μέμφις Ντεπάι (Αϊντχόφεν), Κλάας-Γιαν Χούντελααρ (Σάλκε), Ντιρκ Κάιτ (Φενέρμπαχτσε), Γέρεμαϊν Λενς (Ντινάμο Κιέβου), Ρόμπιν φαν Πέρσι (Μάντσεστερ Γ.), Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν), Κουίνσι Πρόμες (Τβέντε)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.