Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Βιεϊρίνια η προεπιλογή της Πορτογαλίας

Με Βιεϊρίνια η προεπιλογή της Πορτογαλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2014 21:36
Στην προεπιλογή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ βρίσκεται το όνομα του Βιεϊρίνια όπως και των Έλντερ Ποστίγκα, Μπρούνο Άλβες που έχουν περάσει επίσης από τα ελληνικά γήπεδα.

Δεν είχε μεγάλες εκπλήξεις η προεπιλογή της Πορτογαλίας για το Μουντιάλ, με τον Πάουλο Μπέντο να συμπεριλαμβάνει στους 30 «εκλεκτούς» τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ, Βιεϊρίνια παρά το σοβαρό τραυματισμό του που τον ανάγκασε να χάσει αρκετά παιχνίδια τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ.

Στην προεπιλογή βρίσκονται επίσης τα ονόματα των Έλντερ Ποστίγκα και Μπρούνο Άλβες που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αντίστοιχα, ενώ εκτός έμεινε ο Εντίνιο, ο οποίος παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην Τουρκία 11 γκολ σε 14 ματς με την Ερτσίγεσπορ) δεν βρίσκεται στη λίστα.

Φυσικά στην προεπιλογή βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και ο Ρικάρντο Κουαρέσμα ο οποίος πήρε την ευκαιρία από τον Μπέντο παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

Η προεπιλογή της Πορτογαλίας:


Τερματοφύλακες: Άντονι Λόπες (Λιόν), Μπέτο (Σεβίλλη), Εντουάρντο (Μπράγκα), Ρουί Πατρίσιο (Σπόρτινγκ)

Αμυντικοί: Αντρέ Αλμέιδα (Μπενφίκα), Αντούνες (Μάλαγα), Μπρούνο Αλβες (Φενέρμπαχτσε), Πέπε και Φάμπιο Κοεντράο (Ρεάλ), Ζοάο Περέιρα και Ρικάρντο Κόστα (Βαλένθια), Νέτο (Ζενίτ), Ρολάντο(Ίντερ)

Μέσοι: Αντρέ Γκόμες και Ρούμπεν Αμορίμ (Μπενφίκα), Ζοάο Μάριο (Βιτόρια), Ζοάο Μοουτίνιο (Μονακό), Μιγκέλ Βελόζο (Ντινάμο Κιέβου), Ραούλ Μεϊρέλες (Φενέρμπαχτσε), Ουίλιαμ Καρβάλιο (Σπόρτινγκ), Ρικάρντο Κουαρέσμα και Σιλβέστρε Βαρέλα (Πόρτο) Βιεϊρίνια (Βόλφσμπουργκ), Νανί (Μαν. ΓΙουνάιτεντ)

Επιθετικοί: Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ), Έντερ και Ράφα (Μπράγκα), Έλντερ Ποστίγκα (Λάτσιο), Ούγκο Αλμέιδα (Μπεσίκτας), Ιβάν Καβαλέιρο (Μπενφίκα)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.