Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε την προεπιλογή της Ισπανίας ο Ντελ Μπόσκε

Ανακοίνωσε την προεπιλογή της Ισπανίας ο Ντελ Μπόσκε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/5/2014 14:55
Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ανακοίνωσε τους 30 παίκτες που βρίσκονται στην προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, συμπεριλαμβάνοντας στη λίστα τον Ντιέγκο Κόστα, όχι όμως και τον Αρμπελόα.

Αν μπορούσε… θα έπαιρνε και τους 30! Ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έκανε γνωστή την προεπιλογή της Εθνικής Ισπανίας, ωστόσο θα πρέπει να αποφασίσει μέχρι τις 25 Μαίου τους 7 ποδοσφαιριστές της λίστα που θα «κόψει» προκειμένου να καταλήξει στην τελική 23αδα παικτών που θα ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Βλέποντας τη λίστα, καταλαβαίνει κανείς το δύσκολο έργο που θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, ο οποίος συμπεριάλεβε στην αποστολή και τον Ντιέγκο Κόστα που έκανε πρόσφατα ντεμπούτο σε φιλικό παιχνίδι με την Ιταλία.

Την επιθετική γραμμή της ομάδας συμπληρώνουν οι Νεγρέδο, Τόρες, Γιορέντε και Βίγια, με τον Σολδάδο να μένει εκτός καθώς προέρχεται από άσχημη χρονιά στην Τότεναμ.

Τη θέση του τραυματία Βίκτορ Βαλντές έχει πάρει ο Ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Αρμπελόα ο οποίος είχε λάβει μέρος στα Euro 2008 και 2012 αλλά και στο Μουντιάλ του 2010.

Αναλυτικά η λίστα με τους 30 παίκτες


Τερματοφύλακες: Κασίγιας, Ρέινα, Ντε Χέα

Αμυντικοί: Καρβαχάλ, Χουάνφραν, Ράμος, Πικέ, Αλμπιόλ, Αθπιλικουέτα, Αλμπέρτο Μορένο και Ζόρντι Άλμπα

Μέσοι: Τσάβι, Ινιέστα, Μπουσκέτς, Ιτουράσπε, Τσάμπι Αλόνσο, Κόκε, Νάβας, Σίλβα, Πέδρο, Μάτα, Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο, Φάμπρεγκας και Καθόρλα.

Επιθετικοί: Νεγρέδο, Ντιέγκο Κόστα, Φερνάντο Τόρες, Γιορέντε και Βίγια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.