Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Έκλεισε στην Τσέλσι με 40 εκατ. ο Ντιέγκο Κόστα»

«Έκλεισε στην Τσέλσι με 40 εκατ. ο Ντιέγκο Κόστα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 23:13
Σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα έναντι 40 εκατ. ευρώ περίπου (32 εκατ. λίρες) ήρθε η Τσέλσι όπως αποκαλύπτει το «Sky Sports».

Ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ στη Λισαβόνα απέναντι στην Ρεάλ πιθανότατα θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Κόστα με τη φανέλα της Ατλέτικο, καθώς όπως μετέδωσε το «Sky Sports», η Τσέλσι τα βρήκε σε όλα με την Ατλέτικο για την αγορά του Ισπανού επιθετικού έναντι σχεδόν 40 εκατ. ευρώ (32 εκατ. λίρες).

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συμφωνία θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η επισημοποίηση της μεταγραφής του 25χρονου επιθετικού θα γίνει στις αρχές Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο προανήγγειλε την απόκτηση επιθετικού για το καλοκαίρι, ενώ η φημολογία για την αγορά του παίκτη από την Ατλέτικο είχε αρχίσει προτού καν οι δύο ομάδες διασταυρώσουν τα ξίφη τους για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Να σημειωθεί πως ο Ντιέγκο Κόστα έχει σημειώσει τη φετινή σεζόν συνολικά 36 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τους «ροχιμπλάνκος», εκ των οποίων τα 27 στο πρωτάθλημα.

Το ρεπορτάζ του «skysports» επιβεβαιώνει ουσιαστικά το «ESPN», το οποίο με δημοσίευμα του αποκαλύπτει πως ο Ισπανός επιθετικός εκμυστηρεύτηκε στους συμπαίκτες του την απόφαση του να αποχωρήσει από την Ατλέτικο το καλοκαίρι!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.