Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Λοντίγκιν η προεπιλογή της Ρωσίας

Με Λοντίγκιν η προεπιλογή της Ρωσίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/5/2014 18:40
Στην προεπιλογή της Ρωσίας για το Μουντιάλ βρίσκεται το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν, ενώ ο Πάβελ Πογκρέμπνιακ -που κλήθηκε για πρώτη φορά από τον Καπέλο- αποτελεί τον μοναδικό της προεπιλογής που δεν αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας, Φάμπιο Καπέλο, ανακοίνωσε την προεπιλογή για το Μουντιάλ, με τον Ιταλό τεχνικό να καλεί τον πρώην γκολκίπερ της Ξάνθης και νυν της Ζενίτ, Γιούρι Λοντίγκιν ο οποίος επέλεξε να αγωνίζεται με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας και όχι με της Ελλάδας.

Στα αξιοσημείωτα η κλήση του Πάβελ Πογκρέμπνιακ μετά από σχεδόν δύο χρόνια, καθώς ο επιθετικός της Ρέντινγκ δεν είχε κληθεί ποτέ από τον Καπέλο στην Ρωσία, με τον ίδιο να είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο φιλικό με την Ελλάδα το 2012 υπό τις οδηγίες του Ντικ Άντβοκαατ.

Μάλιστα ο 30χρονος επιθετικός είναι ο μοναδικός παίκτης της προεπιλογής που δεν αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ρωσίας, ενώ ο Αλεξάντερ Κερζάκοβ είναι ο μόνος που έχει εμπειρία από Μουντιάλ, καθώς βρίσκονταν στην αποστολή των Ρώσων στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

Από τις επιλογές του Καπέλο απουσιάζουν οι Αρσάβιν, Ταράσοφ αλλά και ο Παβλιουτσένκο ο οποίος βέβαια είχε ανακοινώσει την απόσυρση του από την Εθνική τον Ιούλιο.

Η προεπιλογή της Ρωσίας:


Τερματοφύλακες: Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Λοντίγκιν (Ζενίτ), Ριζικόφ (Ρούμπικ Καζάν)

Αμυντικοί: Ανιούκοφ (Ζενίτ), Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Βασίλι Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Σιενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκρανάτ και Κοζλόφ (Ντιναμό Μόσχας), Γιεσένκο (Ανζί), Κομπάροφ (Σπαρτάκ), Σεμένοφ (Τερέκ Γκονζί)

Μέσοι: Ντενίσοφ, Ζιρκόφ (Ντιναμό Μόσχας), Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκαζίνσκι, Σικρίκο (Κράσνοντας), Γκλουσακοφ (Σπαρτάκ), Μογκιλέβετς (Ρουμπίν Καζάν), Φαϊζούλιν, Σατόφ (Ζενίτ)

Επιθετικοί: Μπιστρόφ (Ανζί), Κερζάκοφ (Ζενίτ), Ντζιούμπα (Ροστόφ), Ιόνοφ, Κοκόριν (Ντιναμό Μόσχας), Κανουνίκοφ (Ακμάρ), Πογκρέμπνιακ (Ρέντινγκ), Σαμέντοφ (Λοκομοτίβ)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.