Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το αποχαιρετιστήριο... γράμμα του Φάμπρι!

Το αποχαιρετιστήριο... γράμμα του Φάμπρι!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/4/2013 19:05
Με ένα… γράμμα αποφάσισε να πει αντίο στους παίκτες του Φάμπρι ο οποίος πήρε ένα κλαδί ελιάς από την Παιανία ως ενθύμιο και αποχώρησε οδικώς για την Ισπανία!

Μετά τα προσβλητικά λόγια του Ισπανού το βράδυ του Σαββάτου για τους παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και τον καυγά που ακολούθησε στην συνέχεια, ήταν λογικό πως ο πρώην προπονητής των «πρασίνων» δεν θα μπορούσε να χαιρετήσει πρόσωπο με πρόσωπο τους παίκτες.

Έτσι αποφάσισε να διαλέξει έναν… πρωτότυπο τρόπο για να τους πει «αντίο», καθώς τους άφησε ένα γράμμα στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας ώστε να το βρουν και να το διαβάσουν οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την συνεργασία που είχαμε μέχρι τώρα και την προσπάθεια που κάνατε. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχετε τους στόχους που έχει η ομάδα και ότι καλύτερο σε προσωπικό επίπεδο» ήταν όσα έγραψε ο Ισπανός.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Φάμπρι βρέθηκε στην Παιανία για να κόψει ένα κλαδί ελιάς ως αναμνηστικό πριν αποχωρήσει οδικώς (!) για την πατρίδα του, μέσω Πάτρας-Ανκόνα.

Αντίθετα, ο βοηθός του, Φερέιρα Κίνγκ, πήγε στην Παιανία και χαιρέτησε όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.