Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Υποβιβασμός για Μπολόνια των Κονέ-Χριστοδουλόπουλου

Σέριε Α: Υποβιβασμός για Μπολόνια των Κονέ-Χριστοδουλόπουλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 18:17
Η Μπολόνια των Κονέ και Χριστοδουλόπουλου, η Κατάνια του Σεμπάστιαν Λέτο και η Λιβόρνο του Λεάντρο Γκρέκο είναι οι τρεις ομάδες που θα ακολουθήσουν τον δρόμο για τη Σέριε Β μετά τα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής.

Μπορεί η Κατάνια να κέρδισε με 2-1 την Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα» ωστόσο οι νίκες των Σασουόλο (4-2 τη Τζένοα) και Κίεβο (1-0 την Κάλιαρι) καταδίκασαν σε υποβιβασμό την ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο... παρέα με την Μπολόνια.

Μάλιστα η ομάδα των Κονέ και Χριστοδουλόπουλου (βασικοί) αγωνίζονταν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 29’ λόγω αποβολής του Περούτζι, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και να μείνει ζωντανή στη μάχη για τη σωτηρία.

Η 3η ομάδα που υποβιβάστηκε και μαθηματικά μια αγωνιστική πριν το φινάλε είναι η Λιβόρνο, καθώς η ομάδα του Λεάντρο Γκρέκο, γνώρισε 6η συνεχόμενη ήττα, χάνοντας με 1-0 από την Φιορεντίνα.

Χ-αθηκε η ευκαιρία για Τορίνο και Πάρμα

Σέριε Α: Υποβιβασμός για Μπολόνια των Κονέ-Χριστοδουλόπουλου
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Τορίνο με την Πάρμα, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 και όλα παραμένουν ανοιχτά στη μάχη για την 6η θέση που δίνει εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ζωντανή στη μάχη για την έξοδο της στην Ευρώπη έμεινε η Μίλαν, καθώς Τορίνο και Πάρμα έμειναν στο 1-1, με αποτέλεσμα το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο να κρίνεται την τελευταία αγωνιστική.

Η Τορίνο του Παναγιώτη Ταχτσίδη (μπήκε στο 84’) προηγήθηκε στο 42’ με 22ο τέρμα του Ιμόμπιλε, ενώ όλα έδειχναν ιδανικά για τους γηπεδούχους όταν ο Λουκαρέλι άφησε την Πάρμα με αριθμητικό μειονέκτημα στο 64'.

Ωστόσο οι «παρμέντζι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 71’ με τον Μπιαμπανί, ενώ στο 73’ ο Ιμόμπιλε είδε και αυτός την κόκκινη κάρτα, επαναφέροντας τις αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο γκολ.

Έτσι, η Τορίνο έφτασε τους 56 βαθμούς και έχει την τύχη στα χέρια της σε σχέση με τις Πάρμα (55β.), Μίλαν, Βερόνα (54β.) και Λάτσιο (53β.), ωστόσο την τελευταία αγωνιστική έχει θεωρητικά δύσκολο έργο, καθώς δοκιμάζεται στην έδρα της Φιορεντίνα.

Αντίθετα, η Πάρμα υποδέχεται την ήδη υποβιβασμένη Λιβόρνο, η Μίλαν τη Σασουόλο που εξασφάλισε την παραμονή της, η Βερόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Νάπολι, ενώ η Λάτσιο υποδέχεται την Μπολόνια.

Στα άλλα παιχνίδια η Νάπολι διέλυσε με 5-2 τη Σαμπντόρια στη Γένοβα, ενώ η Φιορεντίνα «σφράγισε» την 4η θέση χάρη στη νίκη της με 1-0 απέναντι στην Λιβόρνο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.