Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βέλλιος: «Δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα»

Βέλλιος: «Δεν έχω σκοπό να γυρίσω στην Ελλάδα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/5/2014 16:50
Το ενδεχόμενο να γυρίσει στην Ελλάδα απέκλεισε ο Απόστολος Βέλλιος, βάζοντας τέλος στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιστρέφει στη χώρα μας για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ή της ΑΕΚ.

Μετά από 3,5 χρόνια, ο Απόστολος Βέλιος αποτελεί παρελθόν από την Έβερτον και ήδη δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 22χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ωστόσο ο ίδιος με δηλώσεις του στον «Ote TV» απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα, τονίζοντας μάλιστα πως βρίσκεται σε συζητήσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ότι θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες:

«Δεν θα γυρίσω στην Ελλάδα σε καμία περίπτωση. Δεν έχω τέτοιο σκοπό, δεν είναι στα πλάνα μου. Είμαι πλέον ελεύθερος, υπάρχουν κάποιες συζητήσεις και μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξει κάτι σίγουρο», δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο Βέλλιος.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως δεν έχει μετανιώσει από την επιλογή του να αγωνιστεί στην Έβερτον, παρότι δεν κατάφερε να αποκτήσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής:

«Σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνω. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία και είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Κρατάω όλα τα θετικά από την Έβερτον και ελπίζω να με βοηθήσουν στο μέλλον μου. Δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και νιώθω πολύ διαφορετικός»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.