Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μάλαγα και Ντόρτμουντ

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μάλαγα και Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 23:47
Ισόπαλες χωρίς σκορ αναδείχθηκαν Μάλαγα και Ντόρτμουντ στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό στο «Ροσαλέδα», με αποτέλεσμα να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στη Γερμανία.

Το παιχνίδι μπορεί να μην είχε σκορ, ωστόσο κάθε άλλο παρά κακό ήταν, καθώς σημειώθηκαν αρκετές ευκαιρίες, με τη Ντόρτμουντ να ήταν καλύτερη, ωστόσο οι εντυπωσιακές αποκρούσεις του Καμπαγιέρο κράτησαν το μηδέν για τους γηπεδούχους.

Από την άλλη, όποτε χρειάστηκε ο Βαϊντερφέλερ είπε όχι στους παίκτες των Ανδαλουσιανών με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να αφήνει τα πάντα ανοιχτά.

Το ματς:


Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μάλαγα και Ντόρτμουντ
Από τα πρώτα λεπτά η Ντόρτμουντ πίεζε την αντίπαλο της, ωστόσο η πρώτη καλή στιγμή άνηκε στη Μάλαγα, με τον Σαβιόλα να πλασάρει από πολύ πλάγια θέση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι δύο ομάδες έπαιζαν επιθετικά και στο 14’ η Ντόρτμουντ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με τον Γκέτσε να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Καμπαγιέρο ο οποίος του αρνήθηκε το γκολ. Δεν πέρασαν 5 λεπτά και οι δύο πρωταγωνιστές της προηγούμενης φάσης ήρθαν πάλι αντιμέτωποι, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να λέει νέο όχι στον Γερμανό επιθετικό.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, και στο 25’ έχασαν νέα ευκαιρία όταν και ο Λεβαντόφσκι έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από εξαιρετική συνεργασία των παικτών της Γερμανικής ομάδας, ωστόσο ο Πολωνός έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Καμπαγιέρο.

Η Μάλαγα προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, όμως η Ντόρτμουντ ήταν καταιγιστική και έχασε νέα ευκαιρία, με τον Ρόις στο 32’ να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι των Ισπανών με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Ανοιχτοί λογαριασμοί για Μάλαγα και Ντόρτμουντ
Δέκα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μάλαγα να απειλήσει, με τον Ουέλινγκτον να πιάνει την κεφαλιά από κόρνερ του Χοακίν, ωστόσο ο Βαϊντερφέλερ απόκρουσε εντυπωσιακά, ενώ στη συνέχεια ο Τουλαλάν δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η τελευταία στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Κελ να σουτάρει στο 44’, ωστόσο ο Καμπαγιέρο είπε ξανά όχι στους Γερμανούς.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός είχε πέσει αισθητά, με αποτέλεσμα η πρώτη καλή ευκαιρία να σημειωθεί στο 65’και άνηκε στη Ντόρτμουντ, με τον Γκέτσε να βγαίνει... φάτσα με τον Καμπαγίερο αλλά και πάλι ο γκολκίπερ της Μάλαγα δεν του επέτρεψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Μάλαγα, με τον Ισκο να μην καταφέρνει να κερδίσει με σουτ τον Βαϊντερφέλερ ο οποίος στη συνέχεια της φάσης μπλόκαρε και το σουτ του Τουλαλάν.

Η τελευταία καλή ευκαιρία ήρθε για τους γηπεδούχους, με τον Αντούνες στο 90’ να δοκιμάζει ένα δυνατό σου στη κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.