Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2013 23:38
Με το ένα πόδι στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία κέρδισε με το εμφατικό 3-0 την Γαλατάσαράι στο «Μπερναμπέου» και πλέον θα ταξιδέψει με άλλον αέρα στην «καυτή» έδρα των Τούρκων την επόμενη εβδομάδα για τη ρεβάνς των δύο ομάδων.

Η «βασίλισσα» με τέρματα των Ρονάλντο (9’), Μπενζεμά (29’) και Ιγκουαίν (73’) πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη απέναντι στη «τσιμ μπομ» και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Από την άλλη, η Γαλατά έψαξε ένα γκολ που θα της έδινε ελπίδες πρόκρισης, ωστόσο όποτε χρειάστηκε ο Λόπεζ είπε «όχι» στους παίκτες του Φατίχ Τερίμ, με αποκορύφωμα την μεγάλη ευκαιρία του Εμπουέ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Μάλιστα ο διαιτητής έδωσε κίτρινη για θέατρο στον Μπουράκ Γιλμάζ ο οποίος ωστόσο ανατράπηκε κανονικά στην περιοχή από τον Ράμος, με αποτέλεσμα να χάσει τον επαναληπτικό καθώς συμπλήρωσε κάρτες.

Το ματς


Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ
Με διάθεση να πετύχει ένα γρήγορο γκολ μπήκε στο παιχνίδι η Ρεάλ η οποία απείλησε από τα πρώτα λεπτά την εστία της Γαλατάσαραι, με τον Μπενζεμά μόλις στο 3ο λεπτό να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με κεφαλιά.

Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν διάθεση να παίξουν επιθετικά και το πλήρωσαν νωρίς, καθώς ύστερα από ωραία συνεργασία των παικτών του Μουρίνιο, ο Ρονάλντο έγινε αποδέκτης της μπάλας και με ωραίο πλασέ, έκανετο 1-0 για τη «βασίλισσα» στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Γαλατά δεν φάνηκε να πτοείται από το γκολ, και βγήκε μπροστά, με τον Ντρογκμπά να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 12’ στέλνοντας τη μπάλα άουτ από καλή θέση. Το παιχνίδι στη συνέχεια είχε ρυθμό, καθώς η Τούρκικη ομάδα έψαχνε την ισοφάριση με αποτέλεσμα να αφήνει χώρους πίσω, κάτι που πήγε να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ, με τον Μουσλέρα να λέει όχι σε σουτ του Οζίλ στο 18’.

Η «τσιμ μπομ» στη συνέχεια με κύριο εκφραστή τον Ντρογκμπα ,προσπάθησε να απειλήσει με μακρινά σουτ, ωστόσο ο Λόπεζ δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα, και τελικώς η Ρεάλ έφτασε στο 2-0, με τον Μπενζεμά στο 29’ να βρίσκει δίχτυα από κοντά ύστερα από σέντρα του Εσιέν.

Το παιχνίδι συνέχισε στο ίδιο τέμπο, με τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν ένα γκολ ωστόσο τα προβλήματα στην άμυνα κυρίως από τα πλάγια συνέχιζαν να υφίστανται, με αποτέλεσμα οι «μερέγχες» να φλέρταραν ανά πάσα στιγμή με ένα 3ο γκολ.

Τσάμπιονς Λιγκ: Με το ένα πόδι στα ημιτελικά η Ρεάλ
Ωστόσο οι προσπάθειες του Ρονάλντο με σουτ και εκτέλεση φάουλ δεν έπιασαν τόπο, και στο 43’ η Γαλατά έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της στο παιχνίδι, με τον Εμπουέ να βρέθηκε… φάτσα με τον Λόπεθ, ωστόσο ο Ισπανός γκολκίκπερ απόκρουσε με το πόδι το σουτ του Ιβοριανού αμυντικού.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φατίχ Τερίμ παρέταξε ένα πιο αμυντικογενές σχήμα, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει και να μην σημειώνονται αξιόλογες ευκαιρίες στις δύο εστίες.

Έτσι χρειάστηκε να συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα για να γίνει μια καλή στιγμή, με τον Ντι Μαρία να βγήκε απέναντι στον Μουσλέρα ο οποίος ωστόσο απόκρουσε το σουτ του Αργεντινού. Παρόλα αυτά ο συμπατριώτης του, Ιγκουαίν που πέρασε στο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος, κατάφερε να στείλε τη μπάλα τα δίχτυα, πιάνοντας τη κεφαλιά από φάουλ του Αλόνσο, με αποτέλεσμα να κάνει το 3-0 στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η υπόθεση νίκη είχε τελειώσει για τους γηπεδούχους, με την Γαλατά να έψαχνε ένα εκτός έδρας γκολ ώστε να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Και θα μπορούσε να το είχε πετύχει εάν ο διαιτητής καταλόγιζε πέναλτι στην ανατροπή του Γιλμάζ από τον Ράμος στο 78’, με τον διαιτητή να δίνει κίτρινη για θέατρο στον Τούρκο επιθετικό ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς!

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή, με τη Ρεάλ να παίρνει τελικώς τη μεγάλη νίκη η οποία εκτός απρόοπτου την στέλνει… από τώρα στα ημιτελικά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.