Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διέψευσαν για Μονακό Ζαρντίμ και Ζιντάν

Διέψευσαν για Μονακό Ζαρντίμ και Ζιντάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/5/2014 18:01
Τα δημοσιεύματα που αναφέρουν τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Ζινεντίν Ζιντάν ως πιθανούς υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της Μονακό, διέψευσαν κατηγορηματικά οι δύο άνδρες.

Με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να αναμένεται να αποχωρήσει από την Μονακό το καλοκαίρι παρά το γεγονός ότι οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αρκετά δημοσιεύματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους σχετικά με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ιταλού τεχνικού.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες ο ξένος Τύπος έκανε λόγο περί ενδιαφέροντος των Μονεγάσκων για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, ωστόσο, να διαψεύδει τα όσα γράφονται:

Διέψευσαν για Μονακό Ζαρντίμ και Ζιντάν
«Υπάρχουν τέτοιες ειδήσεις όχι μόνο για εμένα αλλά και για πολλούς παίκτες της ομάδας μας. Οι περισσότερες από αυτές δεν είναι αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι εάν υπήρχε ενδιαφέρον για εμένα, τότε κάποιος θα με είχε προσεγγίσει».

Ανάλογη ήταν και η απάντηση του Ζινεντίν Ζιντάν στα δημοσιεύματα που τον θέλουν για αντικαταστάτη του Ρανιέρι:

«Δεν έχω καμία επαφή με τη Μονακό. Έχω συμβόλαιο με την Ρεάλ και προτεραιότητα μου είναι το πρωτάθλημα και ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ με την ομάδα. Τελεία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.