Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σακίρι: «Θα προλάβω το Μουντιάλ»

Σακίρι: «Θα προλάβω το Μουντιάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 19:29
Αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα μπορέσει να ενισχύσει την Εθνική Ελβετίας στο Μουντιάλ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Σερντάν Σακίρι.

Ο Ελβετός άσος της Μπάγερν βρίσκεται εκτός δράσης για έναν μήνα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ στις 5 Απρίλιου, ωστόσο ο ίδιος δήλωσε πως θα μπορέσει να αγωνιστεί στη Βραζιλία, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι έτοιμος και για τον τελικό του Κυπέλλου με την Ντόρτμουντ (17/5):

«Έχω αρκετό χρόνο μέχρι το πρώτο παιχνίδι της Ελβετίας και πιστεύω πως θα είμαι απόλυτα έτοιμος. Βέβαια δεν μπορώ να δώσω κάποια υπόσχεση. Στόχος μου είναι να μπω στις προπονήσεις της Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα ώστε να προετοιμαστώ για τον τελικό του Κυπέλλου».

Ο ίδιος αναφέρθηκε και για τη συμμετοχή της Ελβετίας στο Μουντιάλ, με τον 22χρονο να δηλώνει: «Έχουμε μια καλή, νεανική και «πεινασμένη» -για επιτυχίες- ομάδα. Στόχος μας είναι να περάσουμε στους «16» και είμαστε ικανοί για την έκπληξη. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στο Μουντιάλ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.