Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Παρί μέχρι το 2016 ο Μπλαν

Στην Παρί μέχρι το 2016 ο Μπλαν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 17:19
Στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2016 θα κάθεται ο Λοράν Μπλαν, ο οποίος ανανέωσε την Πέμπτη το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Μία ημέρα μετά την μαθηματική κατάκτηση του Σαμπιονά, ο Λοράν Μπλαν έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο συνεργασίας που τον κρατάει στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2016!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θέλω να είμαι μέρος αυτής της ομάδας, που έχει ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ της Ευρώπης, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μαζί θα ονειρευτούμε μεγαλύτερα πράγματα», δήλωσε ο Μπλαν ο οποίος τη φετινή, πρώτη του σεζόν στην ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα, το Λιγκ Καπ και το Σούπερ Καπ Γαλλίας με τους «πρωτευουσιάνους».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της γαλλικής ομάδας, Νασέλ Αλ Κελαϊφί δήλωσε: «Είναι απολύτως δικαιολογημένη η στάση μας να δείξουμε εμπιστοσύνη στον Μπλαν. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τα αποτελέσματα της ομάδας τη φετινή σεζόν, όπως και με το ελκυστικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα κερδίσουμε περισσότερα τρόπαια μαζί»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.