Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαμπιονά: Πρωταθλήτρια παρά την ήττα η Παρί

Σαμπιονά: Πρωταθλήτρια παρά την ήττα η Παρί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 00:45
Μια ήττα που δεν την πείραξε καθόλου γνώρισε η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεν ωστόσο γνώριζε από πριν ότι στέφθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας μετά την ισοπαλία της Μονακό κόντρα στη Γκινγκάμπ (1-1)!

Πρωταθλήτρια Γαλλίας για δεύτερη συνεχόμενη φορά και 4η στην ιστορία της είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρεν στο Παρκ Ντε Πρενς (πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα απο τις 17/11 του 2012 και μάλιστα από την ίδια ομάδα) ωστόσο η ισοπαλία της Μονακό απέναντι στην Κυπελλούχο Γαλλίας Γκινγκάμπ (1-1) της επέτρεψε να κατακτήσει τον τίτλο δύο στροφές πριν το φινάλε!

Οι «πρωτευουσιάνοι» πήραν προβάδισμα με γκολ του Λαβέτσι στο 3ο λεπτό, ωστόσο η Ρεν κατάφερε να ανατρέψει το σκορ σε πέντε λεπτά με τα τέρματα των Καντίρ (23’) και Εντέπ (27’), διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος της Παρί για το 2014 μετά το Λιγκ Καπ, ενώ να σημειωθεί πως ο Λοράν Μπλάν έγινε 4ος προπονητής που παίρνει πρωτάθλημα με δεύτερη διαφορετική ομάδα μετά τους Αλμπέρ Μπετό, Λουσιάν Λεντούκ και Ζεράρ Ουγιέ, καθώς είχε κατακτήσει τον τίτλο με την Μπορντό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.