Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα η Σίτι, υποβιβάστηκε η Νόριτς (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα η Σίτι, υποβιβάστηκε η Νόριτς (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/5/2014 00:20
Έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε με 4-0 την Άστον Βίλα και ετοιμάζεται για φιέστα τίτλου απέναντι στην Γουέστ Χαμ την τελευταία αγωνιστική. Σώθηκε η Σάντερλαντ, υποβιβάζεται η Νόριτς μαζί Φούλαμ και Κάρντιφ.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε απέναντι στην Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς οι «πολίτες» με πρωταγωνιστή τον Έντιν Τζέκο, κέρδισε με 4-0 τους «χωριάτες» και θέλουν νίκη ή ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» για να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Ο Βόσνιος επιθετικός με δύο γκολ στο 64’ και στο 72’ «καθάρισε» τη νίκη για τους γηπεδούχους, ενώ Γιόβετιτς (89’) και Γιάγια Τουρέ (90+3’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Σίτι, η οποία μόνο με αυτοκτονία θα χάσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

Μάλιστα η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι έφτασε τα 100 γκολ στο πρωτάθλημα και θέλει άλλα 4 για να «σπάσει» το ρεκόρ της Τσέλσι του Αντσελότι με τα περισσότερα γκολ (103) σε μια σεζόν.

Βέβαια το ρεκόρ μπορεί να σπάσει και η Λίβερπουλ, η οποία έχει σημειώσει 99 γκολ, ωστόσο θα πρέπει να παραβιάσει 5 φορές την εστία της Νιούκαστλ την τελευταία αγωνιστική για να το πετύχει.

Σώθηκε η Σάντερλαντ, υποβιβάστηκε η Νόριτς


Πρέμιερ Λιγκ: Ετοιμάζεται για φιέστα η Σίτι, υποβιβάστηκε η Νόριτς (video)
Στο άλλο εξ αναβολής παιχνίδι, η Σάντερλαντ κέρδισε με 2-0 την Γουέστ Μπρομ χάρη σε τέρματα των Κόλμπακ (13’) και Μπορίνι (31’) και εξασφάλισε την παραμονή της, υπογράφοντας παράλληλα τον υποβιβασμό της Νόριτς.

Και αυτό διότι η ομάδα του Χάρη Μαυρία (εκτός αποστολής) έφτασε τους 38 βαθμούς και ξέφυγε στην 14η θέση την ώρα που τα «καναρίνια» βρίσκονται στην 18η θέση με -3 από την 17η Γουέστ Μπρομ, η οποία έχει όμως 17 τέρματα καλύτερη διαφορά από τη Νόριτς, κάτι που δεν μπορεί να καλυφθεί σε ένα ματς.

Έτσι, η Νόριτς θα ακολουθήσει -μαζί με τις Φούλαμ και Κάρντιφ- τον δρόμο για την Τσάμπιονσιπ, την ώρα που Λέστερ, Μπέρνλι και μία εκ των ΚΠΡ, Ντέρμπι, Γουίγκαν ή Μπράιτον θα ακολουθήσουν την αντίθεση διαδρομή.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.