Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα γκέλα η Ρεάλ, στο κόλπο η Μπαρτσελόνα (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Νέα γκέλα η Ρεάλ, στο κόλπο η Μπαρτσελόνα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 23:56
Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, καθώς έμεινε στο 1-1 με τη Βαγιαδολίδ, με αποτέλεσμα η Μπαρτσελόνα να θέλει δύο νίκες (τη μία κόντρα στην Ατλέτικο) για να κατακτήσει το πρωτάθλημα! Τραυματίστηκε ο Ρονάλντο.

Απίστευτη εξέλιξη στην Πριμέρα, καθώς η Ρεάλ γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη απώλεια, μένοντας στο 1-1 με την Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να θέλει πλέον… θαύμα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ παράλληλα έβαλε στο κόλπο την Μπαρτσελόνα.

Και αυτό διότι οι «μπλαουγκράνα» εφόσον κερδίσουν την Έλτσε την Κυριακή, θα υποδεχθούν την Ατλέτικο την τελευταία αγωνιστική στο «Καμπ Νου» σε ένα παιχνίδι όπου θα κρίνει ενδεχομένως τον πρωταθλητή Ισπανίας!

Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την Ρεάλ, καθώς στο 9ο λεπτό έχασε με τραυματισμό τον Κριστιάνο Ρονάλνο, ωστόσο στο 35’ ο Σέρχιο Ράμος κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στη «βασίλισσα» με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, απείλησαν την εστία του Κασίγιας και στο 86’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Οσόριο (η μπάλα χτύπησε στον Ιγιαραμέντι και κατέληξε στα δίχτυα).

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ρεάλ δεν κατάφερε να απαντήσει, με αποτέλεσμα να μένει στην 3η θέση με -4 από την Ατλέτικο και -1 από την Μπαρτσελόνα, η οποία πλέον τρίβει τα χέρια της, καθώς εφόσον κάνει το 2x2 θα στεφθεί πρωταθλήτρια Ισπανίας!

Στον αντίποδα, η Βαγιαδολίδ έφτασε τους 36 βαθμούς και ισοβαθμεί με την Αλμερία και την Χετάφε στην 16η θέση.

Η βαθμολογία (36 ματς):

1. Ατλέτικο 88
2. Μπαρτσελόνα 85
3. Ρεάλ 84

Το πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα:

Έλτσε (11/5, εκτός), Ατλέτικο (18/5, εντός)

Το πρόγραμμα της Ατλέτικο:

Μάλαγα (11/5, εντός), Μπαρτσελόνα (18/5, εκτός)

Το πρόγραμμα της Ρεάλ:

Θέλτα (11/5, εκτός), Εσπανιόλ (18/5, εντός)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.