Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε και μπήκε ξανά στο «κόλπο» ο ΠΑΟΚ

Σούπερ Λιγκ: Κέρδισε και μπήκε ξανά στο «κόλπο» ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 21:02
Την πρώτη του νίκη στα πλει-οφ πήρε ο ΠΑΟΚ ο οποίος κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στην άδεια Τούμπα και μπήκε ξανά στο κόλπο για την πρώτη θέση, καλύπτοντας την τιμωρία των τριών βαθμών που του επιβλήθηκε. Νάτχο (40' πεν.), Στοχ (45') και Βούκιτς (86’) τα γκολ, τραυματίστηκε ο Σλοβάκος άσος.

Με ένα ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-0 τον Ατρόμητο στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την πρώτη θέση των πλει-οφ.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε δυνατά και είχε δύο καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ με τον Γεωργίου να χάνει τετ-α-τετ στο 1’ ενώ ο ίδιος στο 5’ αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε στη συνέχεια και στο 40’ κατάφερε να πάρει προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νάτχο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Στόχ με ωραία ενέργεια και εκτέλεση «έγραψε» το 2-0 για τον «δικέφαλο του Βορρά», «κλειδώνοντας» ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα του Γεωργιάδη.

Στην επανάληψη, ο Ατρόμητος προσπάθησε να επιστρέψει στο παιχνίδι, είχε ευκαιρίες με τους Φυτανίδη και Παπαδόπουλο, ωστόσο ο Γλύκος κράτησε το μηδέν όποτε χρειάστηκε και τελικώς στο 87’ ο Βούκιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με πλασέ, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΟΚ έφτασε… ξανά τους 4 βαθμούς και για την ώρα ισοβαθμεί στην κορυφή με Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης που έχουν αγώνα λιγότερο.

Αντίθετα, ο Ατρόμητος γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και έμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς.

Τραυματίστηκε και αποχώρησε στο 60’ ο Στοχ ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και ήταν από τους πρωταγωνιστές στη νίκη της ομάδας του.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λίνο (88’ Πόζογλου), Κάτσε, Λάζαρ, Νάτχο, Στοχ (60’ Βούκιτς), Σαλπιγγίδης (75’ Σπυρόπουλος), Αθανασιάδης.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Μπάλλας (46’ , Ουμπίδες), Δημούτσος, Γεωργίου (68’ Ναπολεόνι), Γκαρσία (72’ Φωτάκης), Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Η βαθμολογία:

1. Παναθηναϊκός 4 (2 αγ.)

2. Αστέρας Τρίπολης 4 (2 αγ.)

3. ΠΑΟΚ 4 (3 αγ.)

4. Ατρόμητος 3 (3 αγ.)

* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω τιμωρίας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.