Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας με δύο... αλλαγές ο Σκολάρι

Ανακοίνωσε την αποστολή της Βραζιλίας με δύο... αλλαγές ο Σκολάρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 18:31
Ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε την αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας για το Μουντιάλ, προχωρώντας σε δύο αλλαγές σε σχέση με το χαρτί που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Λίγες ώρες μετά την αποστολή της Βραζιλίας που διέρρευσε στο διαδίκτυο, ο Λουίς Φελίπε Σκολάρι ανακοίνωσε τους 23 «εκλεκτούς» για το Μουντιάλ, με τον ίδιο να προχωρεί σε δύο αλλαγές.

Συγκεκριμένα, σε σχέση με το χαρτί που δημοσιεύτηκε και είχε την υπογραφή του Σκολάρι, απουσιάσουν οι Μιράντα της Ατλέτικο και Αλάν Καρντέκ της Παλμέιρας και τη θέση τους έχουν πάρει οι Μαξουέλ της Παρί Σεν Ζερμέν και Ενρίκε της Νάπολι.

Όπως και στην αποστολή που διέρρευσε, απουσιάζουν τα ονόματα των Ροναλντίνιο, Κακά, Λούκας Μόουρα, Ρομπίνιο, Φιλίπε Λουίς, Κουτίνιο και Λούκας Λέιβα.

Η αποστολή της Βραζιλίας:


Τερματοφύλακες: Ζούλιο Σέζαρ (Τορόντο), Τζέφερσον (Μποταφόγκο), Βίκτορ (Ατλέτικο Μινέιρο).

Αμυντικοί: Ντάντε (Μπάγερν), Νταβίντ Λουίς (Τσέλσι), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Ενρίκε (Νάπολι), Ντάνι Άλβες (Μπαρτσελόνα), Μαϊκόν (Ρόμα), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Μάξουελ (Παρί Σεν Ζερμέν).

Μέσοι: Φερναντίνιο (Μαντσεστερ Σίτι), Ερνάνες (Ίντερ), Λουίς Γκουστάβο (Βόλφσμπουργκ), Όσκαρ (Τσέλσι), Παουλίνιο (Τότεναμ), Ραμίρες (Τσέλσι), Γουίλιαν (Τσέλσι).

Επιθετικοί: Μπερνάρντ (Σαχτάρ), Φρεντ (Φλουμινένσε), Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), Χουλκ (Ζενίτ), Τζο (Ατλέτικο Μινέιρο).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.