Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Πουλίδο στο Μουντιάλ το Μεξικό

Με Πουλίδο στο Μουντιάλ το Μεξικό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/5/2014 18:25
Στους «εκλεκτούς» του Μεξικού για το Μουντιάλ της Βραζιλίας φέρεται να βρίσκεται το όνομα του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Στη λίστα του Μιγκέλ Ερέρα με τους 23 ποδοσφαιριστές που θα πάρει μαζί του στη Βραζιλία βρίσκεται το όνομα του Άλαν Πουλίδο σύμφωνα με δημοσίευμα της «Azteca Deportes», που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα Μέσα του Μεξικού.

Στη αποστολή βρίσκονται και όλα τα μεγάλα ονόματα της χώρας, όπως ο Τσιτσαρίτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο έμπειρος αμυντικός Ράφαελ Μάρκες, με την πλειοψηφία των παικτών να αγωνίζονται σε ομάδες του Μεξικού.

Υπενθυμίζεται πως το Μεξικό βρίσκεται στον πρώτο όμιλο μαζί με Βραζιλία, Κροατία και Καμερούν.

Αναλυτικά η αποστολή του Μεξικού:


Τερματοφύλακες: Οτσόα (Αζαξιό), Κορόνα (Κρουζ Αζούλ), Ταλαβέρα (Τολούκα).

Αμυντικοί: Αγκιλάρ (Αμέρικα), Λαγιούν (Αμέρικα), Ρέγες (Άτλας), Μάρκες (Λεόν), Αγιάλα (Τίγκρες), Μορένο (Εσπανιόλ), Σαλσίδο (Τίγκρες), Γουαρδάδο (Λεβερκούζεν).

Μέσοι: Μεντίνα (Αμέρικα), Βάσκες (Λεόν), Μπρισουέλα (Τολούκα), Μόντες (Λεόν), Πένια (Λεόν), Φαμπιάν (Κρουζ Αζούλ), Ερέρα (Πόρτο).

Επιθετικοί: Χιμένες (Αμέρικα), Πουλίδο (Τίγκρες), Ερνάντες (Μαν. Γιουνάιτεντ), Ντος Σάντος (Βιγιαρεάλ), Περάλτα (Σάντος Λαγκούνα).

*η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να ανακοινωθεί την Παρασκευή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.