Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μειον τρεις βαθμούς στα πλει-οφ ο ΠΑΟΚ!

Μειον τρεις βαθμούς στα πλει-οφ ο ΠΑΟΚ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/5/2014 13:18
Άσχημα νέα για τον ΠΑΟΚ, καθώς όχι απλώς απορρίφθηκε η έφεση για την αρχική τιμωρία που του επιβλήθηκε για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, αλλά έγινε γνωστό πως οι τρεις βαθμοί αφαιρούνται από τη βαθμολογία των πλει-οφ!

Απορρίφθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποινή που της είχε επιβληθεί για τα επεισόδια στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα αποφασίστηκε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών να εφαρμοστεί στα πλει-οφ, κάτι που σημαίνει πως ο «δικέφαλος του Βορρά» από τους τέσσερις βαθμούς πηγαίνει στον έναν και είναι τελευταίος στη βαθμολογία, ενώ θα δώσει χωρίς κόσμο τους δύο αγώνες με Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στην Τούμπα!

Μάλιστα, όλα αυτά ενώ εκκρεμούν οι ποινές για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά και το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ διαμορφώνεται ως εξής:

1. Αστέρας Τρίπολης 4
2. Παναθηναϊκός 4
3. Ατρόμητος 3
4. ΠΑΟΚ 1

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.