Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ, αγκαλιά με τον τίτλο η Σίτι (videos)

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ, αγκαλιά με τον τίτλο η Σίτι (videos)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 23:59
Απίστευτα πράγματα στο «Σέλχαστ Παρκ», καθώς η Λίβερπουλ προηγήθηκε με 3-0 στο 55’ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, ωστόσο οι γηπεδούχοι με τρία γκολ σε 8 λεπτά (!) ισοφάρισαν σε 3-3 και ουσιαστικά επέτρεψαν στην Μάντσεστερ Σίτι να αγκαλιάσει το πρωτάθλημα.

Το είδαμε και αυτό στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ! Η Λίβερπουλ ήθελε μόνο νίκη απέναντι στην αδιάφορη Κρίσταλ Πάλας για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για τον τίτλο, και όλα έδειχναν πως θα τα κατάφερνε όταν προηγήθηκε με 3-0 στο 55’ χάρη στα τέρματα των Άλεν (18’), Στάριτζ (53’) και Σουάρες (55’)...

Πρέμιερ Λιγκ: Αυτοκτόνησε η Λίβερπουλ, αγκαλιά με τον τίτλο η Σίτι (videos)
Ωστόσο η Κρίσταλ Πάλας με ένα απίστευτο ξέσπασμα 8 λεπτών κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με τα γκολ των Ντιλέινι (79’) και Γκέιλ (81’, 88’) επιτρέποντας στη... γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ να πανυγηρίζει.

Και αυτό διότι μόνο με αυτοκτονία ανάλογη της… Λίβερπουλ θα χάσει το πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία χρειάζεται απλώς μία νίκη και μια ισοπαλία στα δύο εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια με Άστον Βίλα και Γουέστ Χαμ για να στεφθεί πρωταθλήτρια Αγγλίας.

Απαρηγόρητοι μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες της Λίβερπουλ, με τον Λουίς Σουάρες να μην μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρια του.

Η βαθμολογία:

1. Λιβερπουλ 81 (37)
2. Μάντσεστερ Σίτι 80 (36)
3. Τσέλσι 79 (37)

*Σε πιθανή ισοβαθμία ευνοείται η Μάντσεστερ Σίτι

Τα γκολ:



Το κλάμα του Σουάρες:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.