Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε την ήττα στο 90+2’ η Ρεάλ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Γλίτωσε την ήττα στο 90+2’ η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/5/2014 00:06
Με τρομερό γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90+2’ η Ρεάλ γλίτωσε την ήττα από την εντυπωσιακή Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» (2-2), ωστόσο δεν κατάφερε να «ψαλιδίσει» ακόμα περισσότερο τη διαφορά της από την Ατλέτικο, μετά την ήττα των «ροχιμπλάνκος» από την Λεβάντε.

Μετά την ισοπαλία της Μπαρτσελόνα στο 90+2’από τη Χετάφε (2-2) και την ήττα-σοκ της Ατλέτικο από τη Λεβάντε (2-0), ούτε η Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει στην 36η αγωνιστική, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στο «Μπερναμπέου» χάρη σε γκολ-ακροβατικό του Ρονάλντο στο 90+2’.

Η Βαλένθια λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ με γκολ στο 90+4’, ήταν εντυπωσιακή καθώς δημιούργησε ευκαιρίες και πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με τον Ματιέ (44’). Ο Ράμος κατάφερε να ισοφαρίσει στο 59’ σε 1-1, ωστόσο ο Παρέχο με σουτ στο 65’ έδωσε ξανά το προβάδισμα στις «νυχτερίδες».

Το «Μπερναμπέου» είχε παγώσει για τα καλά, καθώς η Ρεάλ δεν μπορούσε να απαντήσει ώσπου στις καθυστερήσεις ο Ρονάλντο με ένα άκρως εντυπωσιακό γκολ στο 90+2’ ισοφάρισε για το τελικό 2-2, γλιτώνοντας την ομάδα του από μια οδυνηρή ήττα.

Με το βαθμό της ισοπαλίας η Ρεάλ έφτασε τους 83 βαθμούς, βρίσκεται στο -5 από την 1η Ατλέτικο και στο -2 από την 2η Μπαρτσελόνα με παιχνίδι λιγότερο.

Σενάρια κορυφής

Όπως έχουν μέχρι στιγμής τα πράγματα, η Ατλέτικο με δύο νίκες απέναντι σε Μάλαγα (εντός) και Μπαρτσελόνα (εκτός) παίρνει το πρωτάθλημα, οπως και άμα κερδίσει τη Μάλαγα και πάρει απλώς την ισοπαλία στο Καμπ Νου, καθώς ευνοείται σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με την Ρεάλ.

Από την πλευρά της, η «βασίλισσα» θέλει μια ήττα της Ατλέτικο ή δύο ισοπαλίες, με την προϋπόθεση ότι αυτή θα κάνει το 3x3 κόντρα σε Βαγιαδολίδ (εκτός), Θέλτα (εκτός) και Εσπανιόλ (εντός).

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα που ευνοείται σε τριπλή ισοβαθμία και υποδέχεται την Ατλέτικο στο Καμπ Νου την τελευταία αγωνιστική, χρειάζεται δύο νίκες κόντρα σε Έλτσε (εκτός) και Ατλέτικο (εντός) και παράλληλα η Ρεάλ να μην κερδίσει και τα τρία δικά της παιχνίδια.

Η βαθμολογία:

1. Ατλέτικο 88 (36 αγ.)

2. Μπαρτσελόνα 85 (36 αγ.)

3. Ρεάλ 83 (35 αγ.)

Τα γκολ:



Η γκολάρα του Ρονάλντο:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.